mihaitss Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Salut! Vreau sa-mi fac 2 boxe pe 3 cai si a-si dori sa-mi recomandati niste difuzoare ceva mai ieftine dar bune.Stima! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Ieftin si bun e cam greu de gasit. Asta ca sa nu spun ca sunt doua notiuni incompatibile.Spune si tu la ce buget te gandesti sa aloci acesttor difuzoare si apoi vei putea primi si sfaturi pertinente. Link spre comentariu
mihaitss Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Maxim 500lei pe ambele. Pentru incinta si finisare nu am nevoie de bani, am tot ce-mi trebuie pe acasa. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Cu fondurile alocate nu vei putea lua difuzoare bune. Poate solutia este sa cauti ceva boxe SH in stare buna, Link spre comentariu
mihaitss Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Ok... si totusi care ar fi dif bune ceva mai ieftine. Sa-mi fac macar o parere. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Cum nu ai precizat la ce putere si la ce dimensiuni vrei difuzoarele ...eu recomand asta in bugetul tau: (in banii astia nu intra si filtrele ...care pentru 3 cai te vor costa o "avere" http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 0s8-p-3919 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 108-p-3672 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 10n-p-3000 x2=450ron Nu crezi ca este mai bine sa iei niste boxe second pe 3 cai mai vintage la banii astia? Este alegerea ta. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Boxele pe 3 cai sunt greu de facut. Ar fi de preferat sa cauti un proiect documentat altfel te vei alege cu niste cutii care fac zgomot. Eu personal te-as sfatui sa abordezi un proiect de incinta cu 2 cai, eventual un proiect VTP.Eu am facut la un moment dat un VTP cu woofer Tonsil-Unitra GDN20-80 si cu tweeter DT-25N de la Monacor si canta binisor. Fereste-te sa cumperi SAL, Blue Tech, Alien etc Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Iti dau un sfat; Nu stiu cat de ieftine sau cat de bune le vrei, dar, daca vrei incinte "hi-fi", iti recomand difuzoare cu fs scazut ~30-42Hz, cu diametrul bobinei mare, 35-50mm, impreuna cu un magnet serios, si un xmax de cel putin +3mm, pana pe la +5-6mm, capabilitate in putere de macar 50W... membrana din celuloza, suspensie cauciuc, etc. Asta inseamna, la Monacor, cel putin 200 ron/bucata difuzor joase. Sa se incadreze in ce-am spus mai sus, cam 400/bucata. Nu faceti greseala sa cumparati ieftinaturi chinezesti. Eu am avut resursele sa experimentez destul. NU MERITA!!! UN difuzor prost ORACAIE pur si simplu, se balbaie la puteri mari in joase, urla ca toti dracii pe medii... numai muzica nu e aia... am dat intr-unul, de am capiat. Sare membrana pe toti peretii, si 0 joase... Eu zic sa stai cuminte. Eu am bagat 20 mil intr-o pereche de incinte, si in continuare cer joase de calitate, si iar refacute filtrele profi... Mergi frumusel, da 7 mil pe niste Technics-uri vintage, si gata!!! Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Cum nu ai precizat la ce putere si la ce dimensiuni vrei difuzoarele ...eu recomand asta in bugetul tau: (in banii astia nu intra si filtrele ...care pentru 3 cai te vor costa o "avere" http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 0s8-p-3919http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 108-p-3672http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 10n-p-3000x2=450ron Nu crezi ca este mai bine sa iei niste boxe second pe 3 cai mai vintage la banii astia?Este alegerea ta.Nu prea are sens constructia unor incinte pe 3 cai cu wooferul de 17cm.Acum vreo 10 ani, la sfaturile de pe forumul "frate" HFMM, am construit niste Visatoane pe 3 cai cu wooferul de 20cm si tot era cam firav basul, asa ca - imediat - am fost nevoit sa dublez wooferele.In plus, asa cum scriau si colegii mai sus, constructia unor incinte pe 3 cai nu este asa simpla, mai ales partea de filtru, iar despre cumpararea vreunuia din comert nici nu poate fi vorba - mai bine dai banii la saraci.Partea de DIY are farmecul ei ... dar numai pana o dai in bara - dupa aceea incepe icon_toilet . Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 ...iar despre cumpararea vreunui filtru nici nu poate fi vorba - mai bine dai banii la saraci. Foarte adevarat ce spune @shambala si trebuie sa-l crezi. El face de vreo cativa ani filtre si le face bine. N-am auzit pe cineva care a apelat la el pentru realizarea filtrelor si a fost nemultumit de rezultat.Tare aia cu saracii. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Ba da. Am gresit si eu, sa nu crezi ca nu s-a intamplat. Insa am revenit si am modificat de fiecare data cand mi s-a cerut, de cateva ori chiar si de 2-3 ori, pana a sunat asa cum a dorit beneficiarul. (Evident, no cost.) Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Nici n-am zis ca n-ai gresit! Toti gresim ca suntem oameni nu roboti. Am spus ca nimeni nu a fost nemultumit doearece rezultatul final a fost cel dorit de beneficiar chiar daca a fost obtinut din mai multe incercari. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 In postul de mai sus am vrut sa spun ca daca se alege un woofer de 17cm mai bine se face o constructie pe 2 cai - sunt mult mai multe sanse de reusita, si iese mult mai ieftin. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 o solutie buna ar fi folosirea difuzoarelor Scan Speak , se preteaza bine pentru solutia constructiva pe 3 cai. dar pretul sare mult peste bugetul tau , adica peste 1000E !! asculta ce au spus colegii , acordarea filtrului si imperecherea celor 3 cai e foarte pretentioasa si greu de realizat , asa ca mai bine te orientezi pe doua cai. pomeneam de Scan Speak deoarece am avut ocazia sa ascult o pereche de boxe pe 3 cai echipate cu Scan Speak , dar si acestea aveau cate doua woofere per incinta pe partea de bas ,un mid si un high .. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Nu ma intelege gresit ..shamballa.Omul nu a spus ce vrea si eu am incercat sa ii gasesc ceva in banii pe care a spus ca ii are....si sa nu fie dibeisi si alte plasticuri. Pe site erau de 20cm erau si woofere de 10inch la 800ron de la visaton,dar am incercat sa GHICESC .Oricum sunt slabe sanse sa faca ceva bun in banii astia. Exact cum am spus ca il vor costa mult filtrele ...dar eu nu inteleg dc "vorbim" singuri ..pentru ca nu prea cred ca se va finaliza un proiect. Nimeni nu face nimic...doar vor o parere daca merge cu dibeisi. Nu vreau sa fiu rau dar ...na Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum