MaesTTro Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Puteti va rog sa-mi dati o parere despre schema din linkul urmator: http://cxem.net/pitanie/5-271.php Este o sursa de alimentare impulsulara , am nevoie urgent de ea, este oare functionala, a mai construit cineva un astfel de dispozitiv? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 viewtopic.php?f=41&t=7596&p=1372627&hilit=ir2153#p1372627 Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 @MaesTTro -esti de atata timp aici si nu poti pune un titlu din care sa rezulte ce-i in subiect?Sa nu mai zic de "impulsulara".Sau ca n-ai cautat inainte de a posta (vezi linkul anterior). Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Impulsu...cum? Este o semipunte banala cu banalul IR2153, softstart compus din rezistenta serie pe alimentarea mosfetilor shuntata dupa o oaresce intarziere de releu, si protectie prin shuntarea alimentarii la masa de catre un tiristor simulat. Ca si o mica observatie, tensiunea de pe shunt trebuie redresata si abea apoi aplicata circuitului de protectie, iar rezistenta R6 de 22 tre sa fie de minim 15-20W. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 @MaesTTro -esti de atata timp aici si nu poti pune un titlu din care sa rezulte ce-i in subiect?Sa nu mai zic de "impulsulara".Sau ca n-ai cautat inainte de a posta (vezi linkul anterior).Nu sint chiar de atita timp pe forum, imi cer scuze daca n-am formulat intrebarea corect. N-am cunostinte inca despre asa ceva, un prieten nu cunoaste niste detalii si ma rugat sa pun intrebarea pe forum, fiti mai buni cu incepatorii Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Pai spuneai ca ai nevoie neaparat de ea, acum zici ca de fapt altcineva te-a intrebat despre ea... care este varianta valabila? si vrei sa o faci sau doar sa aflii info despre ea? Link spre comentariu
MaesTTro Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Pai spuneai ca ai nevoie neaparat de ea, acum zici ca de fapt altcineva te-a intrebat despre ea... care este varianta valabila? si vrei sa o faci sau doar sa aflii info despre ea?Are nevoie de ea, mie nu-mi trebuie, oricum ms de sfat Link spre comentariu
Vizitator cool_ion Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 pai este rezonabilv de facut aceasta sursa de alimentare? Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Vreau totuşi să clarificăm situaţia, marinan, Dr.L , poate am greşit cînd am utilizat cuvîntul "impulsular", dar dacă să luăm din traducere de la ruşi, aceştia aşa şi o numesc, sursă impulsulară. Care este deci realitatea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum