Vizitator migul Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Disponbil Generator RF FLUKE/GiGATRONICS 6060B. Este un generator sintetizat cu rezolutia de 10 Hz care acopera in frecventa 10 kHz - 1050 MHz si cu posibilitatea de a fi modulat AM / FM. Suporta modulatii AM ajustabile 0 - 99% cat si FM 0 - 100 kHz. Modulatia poate fi interna dintr-un generator audio cu frecventa ajustabila de 300 Hz sau 1 kHz cat si modulatie cu un semnal audio extern 0 - 30 / 100 kHz. Modulatia poate fi simultan acivata atat intern cat externa. Deasemeni se poate activa simultan modulatie AM cat si FM. Generatorul este in stare tehnica foarte buna dupa cum se poate vedea si in pozele urmatoare unde au fost puse in evidenta cu instrumente de test specifice atat caracteristicile de modulatie calibrate cat si calibrarea in putere / frecventa. http://s1281.photobucket.com/user/migul ... t=3&page=1 Specificatii complete se gasesc si in urmatorulk link: http://www.teknetelectronics.com/DataSh ... 105247.pdf Estetic prezinta urme de uzura specifice utilizari si are manerele de transport din plastic sparte lucru rezultat in urma trasportului cand l-am importat din Germania. Se vinde cu manualul de serevice in format Electronic si este de mentionat faptul ca nu este relizat utilizand componente exotice / facute in casa producatorului asa cum este cazul multor instrumente de acest tip, asta find si motivul pentru care am optat pentru acest model in comparatie cu HP8656B sau Marconi 2019 lucru care poate asigura continuitatea functionarii in timp. Pretul este de 400 de Euro fix. Mentionez ca am si alte metode de valorificare si anume Ebay. De acolo l-am si cumparat de altfel acum multi ani defect si pe o suma mult mai mare de atat dar din considerente personale doresc sa-l valorific in Romania atat cat vor exista doritori cat si forta financiara. Multumesc pentru citirea anuntului. 73! Cristian 0722641466 - Bucuresti Link spre comentariu
Vizitator migul Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Revin cu o erata cu scuzele de rigoare pentru ca nu pot edita mesajul (poate o fac moderatorii pentru mine)Tel: 0722641586 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum