niq_ro Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 bai..nu e tot pentru 8 iesiri?pot fi zeci si sute de softuri pentru aceasi aplicatie..care in cazul asta sunt 8 iesiri comandate..mai cauta si tu... trebe sa-ti caute un forum niste softuri? incearca cu ce-ti indic..si dupa aia mai raspunzi Link spre comentariu
Vizitator klyyn26 Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 am incercat ...dar...nu merg :( Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 vezi si softul indicat la http://www.niqro.as.ro/PC1.htm pentru o placa cu 8 relee Link spre comentariu
Vizitator cri5ti Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 facusem si eu acu ceva vreme versiunea cu optocuploare.. la 220.. cu becuri colorate.. pot sa zic ca e de efect.. ai discoteca la tine in camera.Acum nu stiu ce sa-ti zic la tine.. 1. eu foloseam o versiune de la discolitez in care iti faceai o diagrama, cum sa prelucrezi semnalul din winamp.. si printre alea era si o casuta cu iesirea la LPT.. adica pana nu legai beculete de iesirea LPT din diagrama, nu ajungea nimic la LPT. 2. becurile care zici tu ca stau aprinse, nu cumva clipesc dar foarte repede si par aprinse?Din moment ce programelul diag mergea, cred ca ai toate dll-urile..Bafta Link spre comentariu
sho_gun Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Verifica daca este configurat corect hardware output pentru "lumini" , adica daca este "validat" ( dai click dreapta pe fiecare patratel si in setting gasesti o bifa de enable daca retin eu corect ) si daca portul pentru out este cel corect . Eu l-am construit acum ceva vreme si functioneaza corect. Bafta. Link spre comentariu
Vizitator klyyn26 Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 merci mult am rezolvat pana la urma cu discolitez...nu prea ma descurcam eu la soft dar pana la uram iam dat de cap:Dva multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Campers Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 SALUT !am si eu o mica problema cu discolitez !am facut montajul simplu (care l-a facut si klyyin26) dar la mine mi se aprinde numai un singur led :( restul stau aprinse intruna !M-am uitat eu prin optiuni pe acolo dar nu prea reusesc sa-l fac sa se aprinda si sa se stinga toate ! Cred ca din cauza rig-urilor ..ma poate ajuta cineva cu niste Lite Rig-uri bune ?multumesc !editat azi : am reusit ! Link spre comentariu
corneliu01 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 ma gandesc sa incerc si eu chestia cu leduri cu dicolitez, insa am laptop si nu am port serial (de ala lat)... nu este un convertor din USB sau poate din slotul card express?si daca este.. cum se cheama acea chestie de face conversia si pe unde gasesc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum