Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

discolitez

Vizitator klyyn26

Postări Recomandate

bai..nu e tot pentru 8 iesiri?pot fi zeci si sute de softuri pentru aceasi aplicatie..care in cazul asta sunt 8 iesiri comandate..mai cauta si tu... trebe sa-ti caute un forum niste softuri? incearca cu ce-ti indic..si dupa aia mai raspunzi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

7

• sho_gun

1

• Sandu_alex_999

1

• corneliu01

1

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cri5ti

facusem si eu acu ceva vreme versiunea cu optocuploare.. la 220.. cu becuri colorate.. pot sa zic ca e de efect.. ai discoteca la tine in camera.Acum nu stiu ce sa-ti zic la tine.. 1. eu foloseam o versiune de la discolitez in care iti faceai o diagrama, cum sa prelucrezi semnalul din winamp.. si printre alea era si o casuta cu iesirea la LPT.. adica pana nu legai beculete de iesirea LPT din diagrama, nu ajungea nimic la LPT. 2. becurile care zici tu ca stau aprinse, nu cumva clipesc dar foarte repede si par aprinse?Din moment ce programelul diag mergea, cred ca ai toate dll-urile..Bafta

Link spre comentariu

Verifica daca este configurat corect hardware output pentru "lumini" , adica daca este "validat" ( dai click dreapta pe fiecare patratel si in setting gasesti o bifa de enable daca retin eu corect ) si daca portul pentru out este cel corect . Eu l-am construit acum ceva vreme si functioneaza corect. Bafta.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Campers

SALUT !am si eu o mica problema cu discolitez !am facut montajul simplu (care l-a facut si klyyin26) dar la mine mi se aprinde numai un singur led :( restul stau aprinse intruna !M-am uitat eu prin optiuni pe acolo dar nu prea reusesc sa-l fac sa se aprinda si sa se stinga toate ! Cred ca din cauza rig-urilor ..ma poate ajuta cineva cu niste Lite Rig-uri bune ?multumesc !editat azi : am reusit !

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

ma gandesc sa incerc si eu chestia cu leduri cu dicolitez, insa am laptop si nu am port serial (de ala lat)... nu este un convertor din USB sau poate din slotul card express?si daca este.. cum se cheama acea chestie de face conversia si pe unde gasesc?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări