ghimpe-- Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Telefonul a fost scapat in apa. Pana sa ajung la mine a mai trecut prin mana "unui meserias": suruburi lipsa, componente lipsa. Am spalat placa, vizual nu se vede nimic ars. I-am facut un factory reset si acum nu mai afiseaza icoana de flight-mod dar nu primeste cartele, zice: No Service. In rest telefonul functioneaza normal, incarca bateria, merge pe wireless, etc. La info nu afiseaza IMEI. Am citit ca un update la Android ICS ar putea sa rezolve problema (daca este doar de soft), am gasit si tutoriale de flash-uit dar rom-ul pentru ICS era postat pe hotfile care acum este inchis. Ma poate ajuta cineva cu acest rom sa incerc sa ii rescriu firmware-ul? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Nimeni? :cry: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Am descarcat android-ul 4.0.4 de pe sammobile.com, am instalat cu succes dar nu am rezolvat problema.Cum pot identifica daca problema este de natura hardware sau software? O metoda de recuperarea a setarilor pentru IMEI fara a avea un backup la folderul /efs? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum