Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cu 2sc5200

Postări Recomandate

sa vad pe unde gasesc acea sonda de temperatura ca eu pe a mea am pierduto stie aparatul meu sa masoare si temperaturaOricum nu este exagerat de cald pentru ca pot tine mana pe el dar este prima data cand vad asa ceva de aceea miam facut problemerevin totusi cu o rugaminte ma poate ajuta cineva cu o schema care sa aiba si cablajul imprimat la ea de amplificator cu acesti tranzistori ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

nu reusesc sa inteleg acest traf care il am eu 2x33vca masurat la bornele lui poate alimenta un etaj final cu o singura pereche de tranzistor 2sc500 /2sa1943 si sa duca undeva la 100 de w pe 8 ohmi sau al doilea caz mai am un traf toroidal care are 2 iesiri de 2x31vca la fel masurat la iesirile lui si sa alimentez 2 module de acel gen ca si mai sus dar sa scot la fel 100 de w in 8 ohmi?Primul traf este de 400 de w iar al doilea pare destul de baban il am dintr-o statie rusesasca veche care avea 4 amplificatoare cu 2n3055 si avea iesire de 80 de w pe canal

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări