Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orga de lumini

Vizitator MadalinDragos

Postări Recomandate

Vizitator MadalinDragos

Salut tuturor !

Am o mare rugaminte. Am vazut pe Youtube aceasta orga de lumini,daca pot sa o numesc asa,mi-a placut foarte mult felul in care lucreaza si as vrea sa am si eu una care sa lucreze asemanator dar cu becuri mari la 220v,nu led-uri. Mi-ar placea sa o montez pe colturile camerei.Ma puteti ajuta?

Atasez link-ul spre acel filmulet:

Persoana care a postat acel videoclip,spune in descriere ca va atasa schema,dar din pacate nu a facut acest lucru.

Multumesc mult !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandily

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am eu ceva mult mai misto: 2 buc. sunt de fabrica, au cate 4 becuri colorate (din acelea pt. orga de lumini, oglindate). Becurile se aprind intr-o succesiune reglabila dintr-un potentiometru, iar altul regleaza sensibilitatea. Nu necesita cuplarea directa - au microfon incorporat. Functioneaza mai bine decat o orga de lumini - mereu sunt becuri aprinse, plus ca, in pauza, ramane unul dintre ele aprins. Daca te intereseaza sunt dispus sa le vand - stau degeaba in garaj. Pentru exemplificare, pot realiza un filmulet.Pretul este de 100 lei / buc. Cutiile sunt negre, din tabla si au si o talpa pentru fixare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări