Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Simering Whirlpool

nelutuPO

Postări Recomandate

Buna seara, am taiat astazi o cuva ptr un Whirlpool AWO 53.... care are 6203zz la fulie si 6005zz la interior. Problema este ca ca nu gasesc simeringul cota 40 55 9.2/12.2. Ma poate ajuta cineva care are in stoc asa ceva? Stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

4

• euvasile

2

• ipotexas

2

Top autori în acest subiect

Cum adica se trateaza de 1 mm? Inteleg ca se polizeaza exteriorul simeringului , dar 1 mm nu este cam mult sa polizez? cit mai ramine grosime la perete exterior? Ati folosit asa cu modificare si nu ati avut probleme la acest model de simering? Stima

Link spre comentariu

Cum adica se trateaza de 1 mm? Inteleg ca se polizeaza exteriorul simeringului , dar 1 mm nu este cam mult sa polizez? cit mai ramine grosime la perete exterior? Ati folosit asa cu modificare si nu ati avut probleme la acest model de simering? Stima

am facut de multe ori scamatoria asta si nu am avut probleme. de fapt trebuie sa polizati doar 0,5mm pe toata circumferinta simeringului.nici macar nu se ajunge la camasa metalica a simeringului.ca masura de siguranta puteti sa puneti un pic de prenadez pe exteriorul acestuia.important este sa se realizeze o polizare cat mai uniforma pentru o buna centrare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări