nelutuPO Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Buna seara, am taiat astazi o cuva ptr un Whirlpool AWO 53.... care are 6203zz la fulie si 6005zz la interior. Problema este ca ca nu gasesc simeringul cota 40 55 9.2/12.2. Ma poate ajuta cineva care are in stoc asa ceva? Stima Link spre comentariu
ipotexas Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 nu cred ca o sa gasesti simering cu cotele acestea. eu folosesc 40x56x8 si reduc cota exterioara a simeringului cu ajutorul unui polizor,se trateaza de 1mm,nu e complicat Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Cum adica se trateaza de 1 mm? Inteleg ca se polizeaza exteriorul simeringului , dar 1 mm nu este cam mult sa polizez? cit mai ramine grosime la perete exterior? Ati folosit asa cu modificare si nu ati avut probleme la acest model de simering? Stima Link spre comentariu
ipotexas Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Cum adica se trateaza de 1 mm? Inteleg ca se polizeaza exteriorul simeringului , dar 1 mm nu este cam mult sa polizez? cit mai ramine grosime la perete exterior? Ati folosit asa cu modificare si nu ati avut probleme la acest model de simering? Stimaam facut de multe ori scamatoria asta si nu am avut probleme. de fapt trebuie sa polizati doar 0,5mm pe toata circumferinta simeringului.nici macar nu se ajunge la camasa metalica a simeringului.ca masura de siguranta puteti sa puneti un pic de prenadez pe exteriorul acestuia.important este sa se realizeze o polizare cat mai uniforma pentru o buna centrare Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 OK , multumesc pentru sfat, da, de fapt am vazut ca numai 0,5 mm se polizeaza dar ma gindeam sa nu ajung la camasa metalica. OK miine o voi lua in lucru. Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Acum doua zile am reparat eu una la fel, ai rabdare pana maine si o sa-ti dau o firma de unde poti cumpara. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 OK , astept un raspuns maine. Stima Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Vezi in MP ai adresa de la firma, semeringul este 40x55x8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum