adi_0106 Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 am observat ceva ce m-a dat pe spateascult radio .... totul suna perfect ..... iar cand dau drumu la ODC incepe sa imi distorsioneze muzica ... putin dar pt o ureche antrenata ca a mea :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 se simtefratemiu - care nu are urechea antrenata :axe: - nu simteproblema asta apare cand copie cineva de la mine cu viteza mare ( 5 - 6 chiar si 10 MB/sec)nu am experimentat sa vad daca problema apare si cand ascult muzica de pe hdd ...... nu de alta dar nu mai copie lumea de la mine :finga: are cineva vreo idee ce poate fi ??folosesc ODC 5.31LATER EDIT: chiar acum copie cineva de la mine cu 6 MB/sec si imi face la fel si cand ascult muzica de pe hdd :rolleyes: Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 iopreste muzica si copiaza ceva de pe o partitie pe alata eu aud in boxe hdd-ul cand copiaza sau citeste ceva pe odc nu am fost atent daca face asa ceva Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2006 am dat volumul la boxe la maxim si nu se aude nimic cand copii de pe o partitie pe altadeci nu e de la hdd :smt102 alte pareri ? :smt017 Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 procesoru tau nu prea mia face fatza la rata de transfer :finga: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 la 10M/sec eu ma mir cum iti mai merge computerul in parametrii ... la un computer normal de #g sa zicem cu 512 ram , deja de la 4-5M/sec incep sa se deschida mai greu folderele, etc Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2006 am un P4 la 2.4 Ghz, 512 RAM in dual si hdd Samsung de 80 Gb cu 8 Mb buffer pe o placa de baza Asus P4P800-SEpe la un transfer de 6 MB/sec inca am control deplin pe sistem ...... daca il "tin din scurt" ..... dar daca il las cateva secunde fara sa lucrez cu vreo aplicatie .... il pierdla 10 MB/sec hdd-u incepe sa se tureze bine - se aude un tiuit, ledul care indica activitatea hdd-ului sta aprins iar controlul pe sistem dispare in cateva secundeam instalat net-limiter care e configurat la o limitare de 1.5 mb/sec ..... dar chiar si asa pierd controlul pe sistem la fel de repede ca si la un tranfer de 6 mb/sec ...... asa ca nu ii vad rostul - decat ca imi sta hdd-ul mai relaxat .... dar dureaza mai mult "balbaiala" sistemuluisincer nu ma deranjeaza prea mult cand copie cineva de la mine cu 10 mb/sec ... pt ca orice ar copia ..... dureaza destul de putin .... si nu mor un minut maximodata cu terminarea copierii - in 2 secunde sistemul isi revine la normalm-am gandit sa imi mai iau inca un hdd pe care sa pun sistemul de operare ... si pe celalalt sa am "sharingul" pt ODCe posibil sa scap de probleme ??? Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Am intalnit un fel de bruiaj asemanator(legat de retea insa nu conta prea mult cantitatea de date) si s-a dovedit a fi din cauza placii de retea incorporate. Incearca sa pui alta in sistem si vezi daca se pastreaza bruiajul. Link spre comentariu
crexy Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 a luat zilele astea cineva de la un prieten cu 36MB/s de pe odc si s-a blocat pc prietenului meu , si are un pc destul de tare procesor intel 3 mii ghz si 256 ram Link spre comentariu
cosmindaniel12 Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 =)) Pot sa te intreb ce placa de retea, ce conexiune internet si ce hdd are prietenul tau???Adi: nu cred ca o sa scapi de probleme... Problema nu tine de hard-disk, ci de procesor si memorie RAM. Mai degraba ai incerca un alt program pentru dc (dc++, strong dc, zdc) si vezi daca mai ai in continuare probleme. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Smecher procesorul ala care functioneaza la 3 mii de GHz. Parca guvernul japonez avea ceva asemanator, insa facut de IBM si nu cu un singur procesor, ci cu mai multe...Lasand gluma la o parte, s-ar putea sa ti se intample chestia asta deoarece nu ai suficient ram. Eu am 640MB ram si un sempron 3000+ =1,8GHz si foarte rar mi se intampla asa ceva, adica atunci cand am foarte multe aplicatii hraparete deschise. Pe vechiul calculator aveam doar 64MB ram si auzeam acel parait in boxe cand rulam un flash sau un joc facut in flash pe calculator Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2006 faza e ca nu a mai facut figuri d`astea .... de cateva zile a inceputmentionez ca am winu` instalat de prin decembrie 2005 - dar merge ca in prima zi :partyman: am sa mai incerc sa ma joc si cu alte programe pt retea ..... chiar daca interfata lui odc 5.31 mi se pare cea mai reusita :goodman: mai astept pareri pana una-alta ! :tonqe: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2006 check this out :naughty: in conditiile astea inca mai aveam control pe sistem .... dar trebuia sa il tin din scurt ... adica daca il las vreo 5 secunde fara sa "lucrez" ceva .... l-am pierdut Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 stiam ca e maxim 12.5MB/s pentru placile de 100Sunt multe chestii care pot fi bufer mic la hard procesor slabutz placa de sunet incorporata.ODC-ul nu afiseaza tot timpul viteza reala. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2006 stiam ca e maxim 12.5MB/s pentru placile de 100mai am niste screen shoturi la viteze mari - cateva aproape de 10 mb/sec si una de 11,06 mb/sec deci ..... se poateSunt multe chestii care pot fi bufer mic la hard procesor slabutz placa de sunet incorporata.ODC-ul nu afiseaza tot timpul viteza reala.am hdd cu 8 mb buffer - un Samsung Spin Point de 80 Gbprocesorul este un P4 la 2.4 Ghzplaca de sunet este separata - un C-Media 8738azi nu am observat nici un fel de sunete suspecte .... si uploaduri cu viteze de peste 5 mb/sec au fost la greu :chior: nu stiu ce sa mai cred Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 9, 2006 Partajează Postat Octombrie 9, 2006 of mama, nu va mai laudati atat cu asa ceva pe un forum public , si mai dati si screen shot sa se vada ce downloadati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum