Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema racire HP PAvilion DV6- 3125sl

gabrielmrc

Postări Recomandate

salut am mica problema cu modelul de laptop mentionat mai sus si anume sistemul de racire(ma refer la radiator.) nu is mai face treaba."teava " de legatura dintre cpu si radioatorul din exterior nu se raceste..... intrebarea mea este urmatoarea in interiorul acelei conducte se afla ceva (gaz, lichid...etc) si cu ce se poate substitui....???ms frumos si o seara placuta.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabrielmrc

2

• porscheg

2

• Den

1

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Vezi sa nu fie infundat cu praf sau scame radiatorul si de aceea sa nu se mai raceasca ..... :nas:

nu, tocmai ca e curatat, schimbat pasta si tot nu raceste.....am schimbat si alt cpu aceeasi problema.....ventilatorul e ok se duce in maxim cand se inchinge prea tare..deci dupa mine singura problema e heat sink radioatorul....:d
Link spre comentariu

da intradevar ele au un gaz si daca se fisureaza nu mai face transfer de caldura cum trebuie ...nu prea ai cei face decat sa inlocuiesti cauta unul hs bun eu lam schimbat pe al meu cu 50 lei cu tot cu cooler care era si el oarecum defect

Link spre comentariu

Baeti greu cu fizica greu al naibii. Au pe dracu gaz (poate daca mananca fasole multa). Au apa chioara in ele si rar o pierd pe drum. Nu mai "raceste" e relativ. Ca sa fie gaz ar trebui sa fie lichefiat ceea ce inseamna tub de inalta presiune fara pori cu suduri de inchidere speciale din aliaje speciale, altfel toti producatorii de auto ar umple motoarele cu GAZ si nu ala lichid de lampas ci ala gazos si n-ar mai pune ditai radiatoarele cu APA.Gazul ala tampitel de orice fel e un mare izolator de caldura nicidecum conductor de caldura drept pentru care n-ar mai fi existat marea smecherie a termopanelor care au intre foi.....GAZ(aer) ca sa izoleze termic.Greu cu fizica greu al naibii.

Link spre comentariu

Ia rupe-ti tu hainili da pa tine cu link-ul tau de rahat de pe iutub si vezi la ce dracu se refera si ACT aia la ce au aplicatii. Ba al dracu ce repede stiti sa va dati umflati cu link-uri. Se discuta de un heatpipe de 15cm maxim la un cotetz de laptop de 300-500 de euro nu de navete spatiale. Iar in link dat de tine baietul ala tot spune de "liquid" intruna care se vaporizeaza devine gaz raceste dupa care se recomprima se incalzeste si devine iar "liquid". Tot fizica pura adicatelea trecerea de la stare gazoasa la stare lichida si invers. Un fel de imi incarc bricheta de la butelie de gaz de 9 lei si imi ingheaata in mana.Adica un fel de frigider ARTIC Gaesti pa romaneste.N-ai nici macar minim de bun simt sa stii ca te faci de maro inainte sa postezi o tampenie.Da nah......fiecare cu ale lui.Asa ca.....sa mori tu da tot apa raman ele facute de chinezul mic verde si necopt. Adica "liquid".P.S. Mai cauta prin academia iutub link-uri cu heatpipe de lepter cu gaz cosmic sau stelar sau chiar gaz pamantean.P.P.S.Gaurisi frodata unu d-ala de laptop sa vezi frun gaz care zboara din el? sau macar stii cum arata?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări