Vizitator Vasile1720 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Ami spune cineva va rog, cum se masoara un tranzistor an circuit sa stiu daca e sigur ars s-au saturat sau cum ati dai seama ca nu si face treaba,sau cum stim mai sigur daca ePNP sau NPN VA ROG SA MA LAMURITI AN PRIVINTA TRANZISTORULUI Multumesc anticipat. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Acest lucru il gasiti pe ...''gogu'': http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... GQ&cad=rja Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Sau la Sectiunea Incepatorilor, la Depanare se presupune ca stii deja ceva.... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 "ami", "an", "ati" ... luati mai intai niste lectii de gramatica... electronica e un pic mai grea Link spre comentariu
Vizitator Vasile1720 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Mai bine dadeai un sfat daca vrei si te rog sa ma lipsesti de sfaturi dastea nu am nevoie caci e destul de grea viata ,in tara asta nu o mai face si tu. Ala cu gramatica poate cand am facut eu scoala tu nici nu erai tocmai daia nu face glume cu necunoscuti!...... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 nu face glume cu necunoscuti!......n-a fost o gluma... Link spre comentariu
Postări Recomandate