dj_dexter1975 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Va salut cu respect ,am nevoie de ajutor sa pot gasi echivalentul traf.linii FBT 40033 (TV NOKIA). Traful e cu 10 pini. Deocamdata am pus capacul la loc dar daca e nevoie dau mai multe detali referitoare la procesor etc... pe capac lipseste eticheta si recunosc,nu stiu ce tip de sasiu are. Va multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 HR6284;FAT30033 ....toate ....raritati!!!Vedeti colegul Toni Marginean nu va poate ajuta?!? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Salut! Am doua tipuri de trafo linii originale care merg in locul celui dorit de dvs. fara nici o modificare, pin la pin: HR6175 si HR6160. Respecte! Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Da,am observat ca sunt raritati si se gasesc greu. Tv-ul are ceva ani,si ramane de vazut daca clientul mai investeste banii,care depind de pretul trafului care presupun ca e mai scump decat celelalte mai uzuale.Sper sa nu aiba si alt defect acest tv,traful e strapuns la propriu,cred ca l-a coborat din pod si l-a bagat direct in priza . Oricum ,multumesc pentru ambele raspunsuri,si Toni spune-mi te rog cat ma costa traful, oricum nu cred sa gasesc altundeva si daca clientul e de acord ,facem targul. Numai bine si sanatate icon_jook Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Da,am observat ca sunt raritati si se gasesc greu. Tv-ul are ceva ani,si ramane de vazut daca clientul mai investeste banii,care depind de pretul trafului care presupun ca e mai scump decat celelalte mai uzuale.Sper sa nu aiba si alt defect acest tv,traful e strapuns la propriu,cred ca l-a coborat din pod si l-a bagat direct in priza . Oricum ,multumesc pentru ambele raspunsuri,si Toni spune-mi te rog cat ma costa traful, oricum nu cred sa gasesc altundeva si daca clientul e de acord ,facem targul. Numai bine si sanatate icon_jook40 lei cu taxele postale incluse si plata ramburs la primirea coletului.Stima!P.S.: daca vine cineva dupa el la mine acasa atunci e 20 lei. Link spre comentariu
dj_dexter1975 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 ok,saptamana viitoare batem palma. As dori un nr de tel. sau adresa in particular sa stiu unde sa vin.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum