gheo23 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Buna ziua! Am cumparat o tableta Prestigio Multipad 2 8" si sunt multumit de cum se misca. Are 1G RAM si 16G nandflash, procesorul dualcore 1.6Ghz. As vrea sa folosesc un stick rds pentru net si m-am informat cum se face asta dar am o problema. Nu gasesc in setings mobile network ca sa pot configura APN. Am doar VPN si Tethering&portable hotspot.Ce se intampla?Gresesc eu ceva ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Intrati la wireless networks, unele dispozitive mobile acolo au setarile 3G Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Paid to mai asta-i buba.Acolo am doar optiunile due mai sus Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Ati verificat daca stick-ul e in tabelul de compatibilitati al tabletei ? S-ar putea sa nu fie nevoie de multe setari pentru un stick compatibil. Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Nu este si de aceea trebuie sa setez APN Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 cauta pe google play PPP widget Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 cel mai simplu este luand un ruter cu 120 lei si facand din semnalul de la usb/stick wifi asta daca o folosesti doar acasa Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Tableta are WiFi si o folsesc acasa cu in router dar vreau pentru situatiile cand o folosesc altundeva Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Daca nu ai modem dongle compatibil, nu ai ce-i face. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 ba da instaleaza ppp widget si vezi ce setari sunt pe acolo nici la mine nu era compatibila tableta un allview cu stickul de la rcs si totusi l-am facut sa mearga https://play.google.com/store/apps/deta ... dget&hl=ro http://www.androidro.ro/ppp-widget-rds/ http://furbie.ro/ppp-widget-si-stick-ul ... a-fara-3g/ si mai cauta cu google tutoriale Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 mai de cateva saptamani am schimbat cu cineva pe forum un modem pe motiv ca nu il avea in lista si nu i mergea netul .deci in concluzie cauta in setari imposibil sa nu aibe o lista cu,compabilitati Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 nu mai cautati nimic , bagati ce v-am zis eu si o sa meargao sa il vada ca si wifi conectat Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Aha citisem eu ceva despre asta.Multam! Voi incerca asa. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 nu mai cautati nimic , bagati ce v-am zis eu si o sa meargao sa il vada ca si wifi conectatsincer faceti ce spune domnu adicontact eu nu am incercat nimic decat am ROOT-at si cam atat am vazut ca nu merge cu cea ce avea el si mergea cu ce aveam eu si la mine cam asta a fost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum