Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stick RDS pe Android4.1

gheo23

Postări Recomandate

Buna ziua! Am cumparat o tableta Prestigio Multipad 2 8" si sunt multumit de cum se misca. Are 1G RAM si 16G nandflash, procesorul dualcore 1.6Ghz. As vrea sa folosesc un stick rds pentru net si m-am informat cum se face asta dar am o problema. Nu gasesc in setings mobile network ca sa pot configura APN. Am doar VPN si Tethering&portable hotspot.Ce se intampla?Gresesc eu ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gheo23

5

• adicontakt

3

• validae

3

• pop_ady44

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

mai de cateva saptamani am schimbat cu cineva pe forum un modem pe motiv ca nu il avea in lista si nu i mergea netul .deci in concluzie cauta in setari imposibil sa nu aibe o lista cu,compabilitati

Link spre comentariu

nu mai cautati nimic , bagati ce v-am zis eu si o sa meargao sa il vada ca si wifi conectat

sincer faceti ce spune domnu adicontact eu nu am incercat nimic decat am ROOT-at si cam atat am vazut ca nu merge cu cea ce avea el si mergea cu ce aveam eu si la mine cam asta a fost
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări