mely17 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Buna seara. Vreau sa realizez o masuta de genul asta . Sticla o am(885X470mm), oglinda pot face rost, cu electronica nu este o problema. Din pacate nu am idei de design. Masa asi vrea sa o fac din pal pentru ca este mai usor de lucrat cu ea. Va rog sa ma ajutati cu niste idei/schite. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Fa o documentare in google, cu "infinity mirror table", etc., stai si analizeaza tot ce gasesti, si cauta in tine ideea. Noi asa facem la scoala, cand vrem sa incepem ceva, facem o documentare serioasa... Si nu te gandi la pal, ca iese un rahat. Eu as lucra in mdf, chituit, vopsit, sau mdf/fie si pal, furniruit pentru masivizare. Altfel, faci un kitsch nenorocit... SPOR! Se poate si altfel, pe aceeasi idee; Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Nu am mai lucrat cu mdf doar cu pal(putin). Trebuie dat cu chit pe toata suprafata mdfului sau doar la imbinari/suruburi? De ce scule am nevoie la lucrarea cu mdf? Puteti arata ceva facut din mdf?Multumesc Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Si eu tot in MDF i-ti propun sa lucrezi .1.Nu se faramiteaza ca palul cand intervii asupra lui cu fierastraul electric sau alta scula gen freza sau orice altceva mai profesional decat un banal fierastrau electric... pentru ca este mult mai dens.2.Il poti taia cu ce vrei tu ....important este sa nu te chinui .Daca doresti sa iasa ceva frumos ,poti sa chituiesti toata suprafata.O singura intrebare am: De unde ai facut rost de oglinda acrilica? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Asta e mdf vopsit... realizata de subsemnatul; Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Inca nu am facut rost de oglinda, doar din cate am inteles este ok si o sticla normala aplicata pe ea o folie.LE: In timp ce postam eu a postat si domnul nomikos. Foarte frumoasa realizare. Cum ati fixat sticla de mdf? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Nu e fixata, sta pur si simplu. Este sticla de 10mm, securizata. La grosimea si suprafata in cauza, e foarte grea. Piesele verticale intra intr-un canal prelucrat cnc, foarte fest. Asamblarea/adezivarea s-a facut doar intre piesele mdf. Masa este extrem de grea. Estimez un 60kg... realizarea ei a costat aproximativ 1500 ron, strict materiale/prelucrari. Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 As putea face si eu ceva asemanator doar cu sticla ingropata(la nivel cu mdful) si in loc de sticlele de jos sa folosesc ori mdf ori ceva metalic. Inca odata felicitari pentru realizare. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Inca nu am facut rost de oglinda, doar din cate am inteles este ok si o sticla normala aplicata pe ea o folie.Pai si ce folie se poate folosii sa dea efectul ala de oglinda...ca la ochelari? Se poate ceva auto? Link spre comentariu
marius_3004 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Merge cu folie auto tip oglinda,am probat eu.Din pacate inca sunt la capitolul planuri din lipsa timpului. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 La inceput o sa vi se para "chic" dar am impresia ca dupa cateva zile o sa o gasiti enervanta, sa nu poti pune pe masa ceva, fara sa se aprinda led-urile acelea... Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Se poate scoate din priza Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Eu ma gandeam sa o pun pe tavan....dar sa nu fie masa bineinteles. Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Am facut o varianta cu ce am in cap doar ca softul cu care am proiectat nu ma lasa sa export proiectul intr-o imagine, asa ca am facut print screen. M-am inspirat din imaginea atasata. Vreau sa fac coltulire rotunjite exact ca in imagine doar ca cu programul nu am reusit sa desenez rotunjit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Atentie la proportii, "coaja" e prea groasa, vizual. Si nu stiu daca piciorul ala e la locul lui acolo, oricum, nu atat de mare. Dupa cum vezi si in prima imagine, este o chestie curata, subtire, eleganta. Daca e masuta de cafea, o poti realiza si la -10cm sub nivelul sezutului canapelei, ceea pentru cele mai multe, inseamna h ~36cm... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum