milet Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Stie cineva cine?,unde? se repara statii PMR?Am doua Uniden si e dusa receptia la ele.Emisia functioneaza,in schimb cred ca e ceva in circuitul de squelch,caci are un zgomot de fond,banuies ca este al amplifului audio si nu receptioneaza nimic si nici functia VOX nu functioneaza.Precizez ca reglajele au fost facute corect si testat cu alte 6 statii functionale.Modelele sunt:Uniden PMR 885-2CKHSUniden PMR 884-2CKHS Multumesc mult. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Daca reglezi din squelch, se simte ceva cand se emite de alta statie?Un led sau un s-metru misca ceva?Este posibil sa fie potentiometrele defecte (daca la squelch este ok, atunci cel de volum)sau un fir care duce la potentiometru.De obicei cand amplificatorul audio este " in aer" , adica neconectat, atunci asa apare, un brum care nu se poate regla.Daca ai ceva cunostinte de electronica, poti desface aparatul sa faci cateva verificari, daca nu, gaseste un electronist care este pe aproape si care sa verifice aparatul pentru tine.Dar nu desface aparatul daca ai doar idee despre ce este vorba, poti sa-l defectezi mai rau si atunci singura solutie este sa cumperi altul. Link spre comentariu
milet Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Nu are semiraglabil pt sql ,cel putin nu am m-am uitat dupa asa ceva.Pe ecran nu apare iconita aia de receptie ca sa banuiesc ca vinovat ar fi ampliful audio.Am gasit si intrarea audio si are brum puternic cand o ating,deci AAF-ul si difuzorul functioneaza.Sigur este ceva din sql,caci asa cum am spus nici functia de VOX nu functioneaza,adica sa emita cand sesiseaza un anumit nivel sonor.Doar daca apas PTT-ul emite perfect.Deci cam asa este cum ai spus si tu:ampliful este in aer.Intrarea nu-i mai este data la masa de CEVA piesa si nici nu se cupleaza la etajul de receptie...In Oradea nu am gasit pe cineva sa se bage sa repare asa ceva.Daca stiti pe cineva in orice oras ar fi ok,le pot trimite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum