Vizitator djfrizy Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 salut as vrea sa stiu daca imi poate da cineva un raspuns, am un mixer amplificat 2x250 rms /4 ochmi si vreu sami cumpar boxe , cele mai frecvente sunt de 8 ochmi , pot cumpara boxe de 8 ochmi cu o putere mai mare de 250 w fiecre de exp.(350 w sau 400w rms bucata) Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 mixerul are 2x250 in 4 ohmi si sigur ca merge si pe 8 doar ca nu va mai fi aceasi putere ci mai mica dar e ok daca pui boxe de 8 ohmi amplifu va merge mai lejer si mai rece si daca boxele au putere mai mare nu nu se va intampla nimic pentru ca ele rezista la puterea declarata o problema va aparea doar daca pui boxe mai mici de 4 ohmi si nu cred ca vei gasi ori daca pui 2 boxe de 4 ohmi in paralel pe un singur canal in plus poti sa pui linistit 4 boxe de 8 ohmi 2 cu 2 legate in paralel atunci amplifu va lucra la maxim si va scoate tot ce poate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum