validae Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Eu am comandat un A3, lanterna miniatura cu un singur element AAA (R3 pe romaneste).Imi plac lanternele mici, care sa nu umfle buzunarele Link spre comentariu
binox Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Ce nu stiu eu, daca lucrez cu potentiometru mai spre minim, adica lumina mai slaba, bateriile o sa tina mai mult ?Ar trebui sa te tina mai mult. Tinand cont ca e o lanterna de calitate aproape sigur acel potentiometru regleaza factorul de umplere al semnalului PWM cu care e alimentat ledul sau schimba limitarea de curent a unui driver in comutatie. Link spre comentariu
misu tdi Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Ar fi bine sa fie asa, am studiat-o, pare a fi de calitate. Link spre comentariu
Alexutz Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 60lm, cam putin... Am o frontala care scoate 300lm la 2700k DIY. Frontale sunt multe modele, clasificabile de la nr. elementi AA/AAA, pozitionarea lor, autonomie samd...depinde ce vrea fiecare. Link spre comentariu
misu tdi Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Cam putin, dar, e multumitor. Am una cu led cree, lanterna de politie mica, nu poti lucra nimic cu ea de aproape, e prea tare lumina.La distanta pe zoom max cred ca baga 2 km.Dar, papa bateriile destul de repede. Link spre comentariu
Alexutz Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 De asta e bun DIY-ul, lucrezi pe ce accu vrei. Merg de regula cu 3 Li-Ion serie si leduri de minim 10W, doar Osram si Cree. Exista destule diferente intre DIY si "professional": multe lanterne profi reduc tensiunea pt. mentinerea cc, astfel scade si puterea, profitand de faptul ca ochiul se adapteaza asa ca dupa 45 minute nu vei mai observa ca ai 7W in loc de 10, respectiv 700lm in loc de 1000. Pe DIY nu faci economie la radiator, chinezul insa o face. Mare parte din becoleduri, lanterne etc merg cu radiatoarele in peste 65gr. DIY le limitez la 50-52gr.Inclusiv Fenix, Led Lenser au lanterne care scot mii de lm cateva minute, modul turbo, parca ar fi un "demo". Link spre comentariu
misu tdi Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 ce baterii sau acumulatori tin mai mult, de pe piata din romania ? Link spre comentariu
Alexutz Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Duracell, apoi Varta, Sony si in ultimul rand GP. Link spre comentariu
misu tdi Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Duracel cu ce a venit ecipata lanterna au tinut cam 24 ore, acumulate de functionare, dupa care intensitatea luminoasa a scazut. Nu e asa cum se lauda ei 62 ore. Acum o sa cumpar acumulatori de amperaj cat mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum