Vizitator danutSZY Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 va salut pe toti.......am si eu nevoie de un mic ajutor in constructia unei incinte pe care vreau sa o pun in portbagaj intre arcuri la dacie......boxele sa bata in interior.......nu ma contraziceti ca nu o sa se auda ca am in prezent o incinta dar are difuri slabe si incinta e de toata jena....adica zornaie toata......o sa pun poze cu difurile si cu performantele lor.......!!!! Link spre comentariu
Vizitator danutSZY Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 performante.....exact cum scrie pe magnet.....6"X9" 3-WAY STEREO SPEAKER 120 WATT PEAK POWER PER PAIR IMPEDANCE:4/8 OHMS COMPATIBLE.... Link spre comentariu
Vizitator danutSZY Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 ce dimensiune ar trebui sa aibe incinta......cu ce sa o captusesc in interior(vechea incinta e captusita cu vata medicinala)......ce dimensiune sa fie gaurile de bas reflex......orice informatie e bine venita iar daca se poate si o schita va ramin dator pe viata......VA MULTUMESC!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator danutSZY Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 AM UITAT CASETOFONU E UN SONY XPLODE CDX-GT200 4X50W 100db+ asa scrie pe el Link spre comentariu
Vizitator danutSZY Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 chiar nimeni nu ma poate sau nu vrea sa ma ajute..........????????????doar ceva ideei ca vreau totusi sa fac ceva ca lumea nu lucru de aruncat la WC sau pe foc!!!!!!!!!! :smt005 Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Asteapta si tu...acum 2 zile ai postat subiectul...si numai tu ti-ai raspuns... Link spre comentariu
Vizitator I0nutC Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 ce dimensiune ar trebui sa aibe incinta......cu ce sa o captusesc in interior(vechea incinta e captusita cu vata medicinala)......ce dimensiune sa fie gaurile de bas reflex......orice informatie e bine venita iar daca se poate si o schita va ramin dator pe viata......VA MULTUMESC!!!!!!ca sa construiesti o incinta trebuie sa stii parametrii t/s ai difuzorului... cum nu ii ai construieste o incinta dupa ochi.... :toimonster: cat despre captuseala cu vata medicinala... cred ca glumesti :snakeman: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Acest tip de difuzoare cred ca ar suna bine si fara o incinta..daca le-ai pune pe o placa de pall(break)sau sub luneta(berlina) eu zic ca si-ar face treaba...In cazul unei berline cred ca portbagajul ar fi incinta :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum