Vieriu Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Poate stie cineva echivalenta la transformatorul de linii de pe un tv Sharp-model-Sv2152U. Originalul era F0049PEZZ 2436561. Am cautat echivalenta Hr si nu am gasit. Nu am gasit nici schema pentru acest model. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 HR80782 este echivalentul. Link spre comentariu
Vieriu Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
Vieriu Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Multumesc mult pentru ajutor. Revin cu o rugaminte: Ar putea sa-mi dea cineva schema legaturilor la acest tip de transformator. Nu am reusit sa o gasesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Din moment ce nu se gaseste trafo original si nici echivalentul HR pasul urmator este sa va orientati dupa conexiunile din schema; adica vedeti ce tensiuni sunt obtinute din traf si apoi gasim o resoclare sau echivalent - cu putin noroc pin la pin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum