Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema DELL LATITUDE D610

dragutzzz_112

Postări Recomandate

Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta?.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragutzzz_112

8

• xander1616

7

• Th3_uN1Qu3

1

• TestPoint

1

Top autori în acest subiect

Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta?.

Mai multe detalii te rog? Din experienta mea ar putea fi de la cd prea uzat sau de la HDD. Incearca si cu un stick bootabil cu windows.
Link spre comentariu

Mai multe detalii te rog? Din experienta mea ar putea fi de la cd prea uzat sau de la HDD. Incearca si cu un stick bootabil cu windows.
Iti da bsod (blue screen of death) mai pe intelesul tau un ecran albastru care e posibil sa ramana asa sau sa isi dea restart?
Link spre comentariu

da imi datea blue screen.. nu reusesc sa instalez cu un cd rom extern prin usb. nu mil gaseste care ar putea fi cauza

Unu la mana ce placa de baza ai? ca sa iti spun pe ce tasta este meniul de boot iar doi la mana incerca sa il cureti bine de praf posibil sa fie si din cauza asta curata si dvd-rw sau ce ai tu acolo posibil sa aiba sparturi sau smalturi de la cd-uri, dvd-uri.BSOD poate fi cauzat din cazua prafului a sursei care nu duce toate componentele sau a unor componente care nu sunt compatibile 100%. De exemplu rami sunt doi rami ddr2 sau ddr3 care au frecvente diferite sau nu sunt facuti de aceiasi companie.
Link spre comentariu

meniul de boot este pe F12 bios F2 am intrat si in bios imi apare astea boot sequence1 Diskette drive2 internal HDD3 usb Storage Device4 CD/DVD/CD-RW driveModular Bay HDDCardbus NICD/Dock PCI slot NICOnboard NICle am pus pe toate la rand primele si tot nimicimi zice imi zice Error loading operation system

Link spre comentariu

meniul de boot este pe F12 bios F2 am intrat si in bios imi apare astea boot sequence1 Diskette drive2 internal HDD3 usb Storage Device4 CD/DVD/CD-RW driveModular Bay HDDCardbus NICD/Dock PCI slot NICOnboard NICle am pus pe toate la rand primele si tot nimicimi zice imi zice Error loading operation system

Seteaza primul(1) pe USB STOARGE DEVICE si incerca sa bootezi cd-ul pe unitatea optica externa adica aia care o ai pe usb.
Link spre comentariu

"Error loading operation system" Da este din cauza ca nu ai sistem de operare ai formatat hdd-ul si este gol.
Link spre comentariu

nu am incercat ca nu am. se face greu? am un stick de 2 GB

descarca programul UNEBOOTIN si cu acela iti vei putea boota windowsul xp pe el.....Aici ai un tutorial cum sa pui windowsul pe stick.......
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări