dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta?. Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta?.Mai multe detalii te rog? Din experienta mea ar putea fi de la cd prea uzat sau de la HDD. Incearca si cu un stick bootabil cu windows. Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta?.Mai multe detalii te rog? Din experienta mea ar putea fi de la cd prea uzat sau de la HDD. Incearca si cu un stick bootabil cu windows.Iti da bsod (blue screen of death) mai pe intelesul tau un ecran albastru care e posibil sa ramana asa sau sa isi dea restart? Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 da imi datea blue screen.. nu reusesc sa instalez cu un cd rom extern prin usb. nu mil gaseste care ar putea fi cauza Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 da imi datea blue screen.. nu reusesc sa instalez cu un cd rom extern prin usb. nu mil gaseste care ar putea fi cauzaUnu la mana ce placa de baza ai? ca sa iti spun pe ce tasta este meniul de boot iar doi la mana incerca sa il cureti bine de praf posibil sa fie si din cauza asta curata si dvd-rw sau ce ai tu acolo posibil sa aiba sparturi sau smalturi de la cd-uri, dvd-uri.BSOD poate fi cauzat din cazua prafului a sursei care nu duce toate componentele sau a unor componente care nu sunt compatibile 100%. De exemplu rami sunt doi rami ddr2 sau ddr3 care au frecvente diferite sau nu sunt facuti de aceiasi companie. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 meniul de boot este pe F12 bios F2 am intrat si in bios imi apare astea boot sequence1 Diskette drive2 internal HDD3 usb Storage Device4 CD/DVD/CD-RW driveModular Bay HDDCardbus NICD/Dock PCI slot NICOnboard NICle am pus pe toate la rand primele si tot nimicimi zice imi zice Error loading operation system Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 meniul de boot este pe F12 bios F2 am intrat si in bios imi apare astea boot sequence1 Diskette drive2 internal HDD3 usb Storage Device4 CD/DVD/CD-RW driveModular Bay HDDCardbus NICD/Dock PCI slot NICOnboard NICle am pus pe toate la rand primele si tot nimicimi zice imi zice Error loading operation systemSeteaza primul(1) pe USB STOARGE DEVICE si incerca sa bootezi cd-ul pe unitatea optica externa adica aia care o ai pe usb. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 am incercat si tu merge imi da eroarea aia Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 meniul de boot este pe F12 bios F2 am intrat si in bios imi apare astea boot sequence1 Diskette drive2 internal HDD3 usb Storage Device4 CD/DVD/CD-RW driveModular Bay HDDCardbus NICD/Dock PCI slot NICOnboard NICle am pus pe toate la rand primele si tot nimicimi zice imi zice Error loading operation system"Error loading operation system" Da este din cauza ca nu ai sistem de operare ai formatat hdd-ul si este gol. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 iam sters partitile si leam facut din nou. cu cd-rom lui intern . si tot nu a vrut sa mil formateze Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Cu un stik bootabil cu windows ai incercat? Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 nu am incercat ca nu am. se face greu? am un stick de 2 GB Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 nu am incercat ca nu am. se face greu? am un stick de 2 GBdescarca programul UNEBOOTIN si cu acela iti vei putea boota windowsul xp pe el.....Aici ai un tutorial cum sa pui windowsul pe stick....... Link spre comentariu
xander1616 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Nu se face greu sa ai windows xp imaginea iso si un programel pe care il folosesc eu numit Rufus v1.2.0.183 http://www9.zippyshare.com/v/44863939/file.html si windows-ul http://www.houndmirror.com/hash/0e3045e ... lean-EcKo- Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 am incercat cu stik bootabil mi la citit am ajuns la formatare si aceiasi poveste nu imi formateaza partitia. Asta inseamna ca are probleme hardu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum