dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta? Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Intra in bios si si selecteaza sa booteze de pe cd-rom sau usb. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 boot sequence 1 Diskette drive 2 internal HDD 3 usb Storage Device 4 CD/DVD/CD-RW drive Modular Bay HDD Cardbus NIC D/Dock PCI slot NIC Onboard NIC Astea imi apare nu stiu ce sa pun . Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Daca bootezi de pe usb ,pune (usb Storage Device) sus de tot in locul la Diskette driversau daca bootezi de pe cd-rom pune(CD/DVD/CD-RW drive) sus de tot in locul la Diskette driver si dupa salveaza optiunea aleasa. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 nu merge. imi zice Error loading operation system Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Ce tip de setare ai ales pt bootare? cd,dvd sau usb? Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 usb Storage Devicele-am loat pe toate la randEste posibil sa fie hardul dus sau cd-rom da nu vrea sa formateze partitia? dupa cd rom lui intern imi buteaza da nu imi formateaza partitia Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Introdu sticku-ul in calculator si dupa da-i un restart,dupa aceea intra in bios si da-i sa booteze de pe usb ,dai salvare si stick -ul daca e bine bootat cu windowsul aferent pe el,incepe sa isi faca singur treaba... Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 pai eu nu am stick. am un cd rom extern Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Pai daca ai ales sa booteze de pe usb ,normal ca nu iti vede nimic,atunci conecteaza cd -rom extern si intra in bios si alege optiunea sa booteze de de CD/DVD/CD-RW drive si o sa iti mearga. Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 tot asa imi zice Error loading operation system Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Inseamna ca cd acela de pe care vrei sa bootezi nu este bun(zgariat...etc sau windowsul nu a fost bine pus pe el). Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 windowsul este bun. am mai incercat cu 2 cd cu wp si unu cu 7 si tot nimic Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Baga un live cd cu Linux si te lamuresti repede care e problema: CD-ul zgariat, unitatea optica sau hardul ... Link spre comentariu
dragutzzz_112 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 nu am asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum