Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema DELL LATITUDE D610

dragutzzz_112

Postări Recomandate

Nu reusesc sai instalex windows-ul xp pe care la avut. Ajunga sai dau formatare si ramane 0% nu imi formateaza hardul. Am zis sa nu fie cd-rom defect. am incercat cu un cd-rom extern prin usb si nu reusesc sa butez prin usb. ma puteti ajuta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragutzzz_112

8

• TestPoint

6

• modoran

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

boot sequence 1 Diskette drive 2 internal HDD 3 usb Storage Device 4 CD/DVD/CD-RW drive Modular Bay HDD Cardbus NIC D/Dock PCI slot NIC Onboard NIC Astea imi apare nu stiu ce sa pun .

Link spre comentariu

Daca bootezi de pe usb ,pune (usb Storage Device) sus de tot in locul la Diskette driversau daca bootezi de pe cd-rom pune(CD/DVD/CD-RW drive) sus de tot in locul la Diskette driver si dupa salveaza optiunea aleasa.

Link spre comentariu

usb Storage Devicele-am loat pe toate la randEste posibil sa fie hardul dus sau cd-rom da nu vrea sa formateze partitia? dupa cd rom lui intern imi buteaza da nu imi formateaza partitia

Link spre comentariu

Introdu sticku-ul in calculator si dupa da-i un restart,dupa aceea intra in bios si da-i sa booteze de pe usb ,dai salvare si stick -ul daca e bine bootat cu windowsul aferent pe el,incepe sa isi faca singur treaba...

Link spre comentariu

Pai daca ai ales sa booteze de pe usb ,normal ca nu iti vede nimic,atunci conecteaza cd -rom extern si intra in bios si alege optiunea sa booteze de de CD/DVD/CD-RW drive si o sa iti mearga.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări