Ombladon2002 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Am cumparat de pe un site renumit pentru tepele date de utilizatori,"Papuci 80A".Dupa cateva neintelegeri,au ajuns in sfarsit acasa,am montat unul acolo unde aveam nevoie(sa prind un cablu de plus de 30mm patrati de borna bateriei de la masina).Totul a decurs bine,asta pana ce am pus papucii care mi-au ramas intr-o cutie,alaturi de un magnet,evident ca toti papucii s-au lipit de el.Ii pot folosi pe astia din otel cuprat sau trebuie sa cumpar papuci din cupru? Subwooferul din masina nu este foarte puternic,are mai putin e 100w RMS. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Cumpara d-aia adevarati, de la magazinele de electrice. E 2-5 lei unul.Acum, la ce-l folosesti tu, nu cred ca-ti va face probleme (in afara de o eventuala rugina). Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Totusi cuprul suporta 3-4A/mm patrat,la otel cati amperi ar veni? Sa presupunem ca este un conductor cu lungimea de 1m . Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Cuprul suporta vre-o 33A/mm^2, dupa care se topeste. Fierul are o rezistivitate de 6 ori mai mare decat cuprul. Deci la aceeasi sectiune, caderea de tensiune pe fier e de 6 ori mai mare. http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hb ... rstiv.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum