sla Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Am un proiector DELL 3300MP echipat cu intrare pe mufa M1-DA (digitala si analogica). Aparatul nou s-a livrat cu un cablu adaptor "M1 to RCA component video", pentru a se putea folosi de un semnal analogic Y, Pb, Pr, de la o sursa video (DVD, VCR, etc), informatie gasita in manualul de utilizare. Aparatul nefiind nou, nu am acest cablu.Am gasit un cablu cu doi conectori M1-DA si doresc sa inlocuiesc un conector cu 3 jack-uri RCA, pentru luminanta si cele doua diferente de culoare, respectiv sa-mi fac cu cablu asemanator celui original.Am gasit pe net date despre pinii conectorului M1-DA si despre cablul original "M1 to RCA", documentatie pe care o atasez.Din schema inteleg ca pinii dispusi in linie sunt pentru semnal digital, sincronizari, etc (1-30) iar pinii din capat/cruce sunt pentru semnal video analogic (C1-C5). Dar acolo vad doar pinii pentru culori: R, G, B= C1, C2, C4, nu gasesc niciunde pini pentru luminanta si diferenta de culoare. Rugamintea mea este, daca cineva stie cum ar trebui legate jack-urile RCA, la care pini, sa ma ajute, ca n-as vrea sa fac o boacana, mai ales ca aparatul nu-i al meu si n-as vrea sa-i stric intrarea video.Multumesc! M1-DA.doc M1 to component.doc Link spre comentariu
sla Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Se pare ca am pus eu gresit intrebarea: intrarea analogica prin conectorul M1-DA este pentru semnal RGB ( cablul original are jack-urile RCA colorate in rosu, verde si albastru). Proiectorul nu se poate lega la un DVD prin iesirea acestuia Y, Pb, Pr. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum