Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu M1-DA to RCA component video pentru un proiector DELL

Postări Recomandate

Am un proiector DELL 3300MP echipat cu intrare pe mufa M1-DA (digitala si analogica). Aparatul nou s-a livrat cu un cablu adaptor "M1 to RCA component video", pentru a se putea folosi de un semnal analogic Y, Pb, Pr, de la o sursa video (DVD, VCR, etc), informatie gasita in manualul de utilizare. Aparatul nefiind nou, nu am acest cablu.Am gasit un cablu cu doi conectori M1-DA si doresc sa inlocuiesc un conector cu 3 jack-uri RCA, pentru luminanta si cele doua diferente de culoare, respectiv sa-mi fac cu cablu asemanator celui original.Am gasit pe net date despre pinii conectorului M1-DA si despre cablul original "M1 to RCA", documentatie pe care o atasez.Din schema inteleg ca pinii dispusi in linie sunt pentru semnal digital, sincronizari, etc (1-30) iar pinii din capat/cruce sunt pentru semnal video analogic (C1-C5). Dar acolo vad doar pinii pentru culori: R, G, B= C1, C2, C4, nu gasesc niciunde pini pentru luminanta si diferenta de culoare. Rugamintea mea este, daca cineva stie cum ar trebui legate jack-urile RCA, la care pini, sa ma ajute, ca n-as vrea sa fac o boacana, mai ales ca aparatul nu-i al meu si n-as vrea sa-i stric intrarea video.Multumesc!

M1-DA.doc

M1 to component.doc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sla

2

Top autori în acest subiect

• sla

sla 2 postări

Se pare ca am pus eu gresit intrebarea: intrarea analogica prin conectorul M1-DA este pentru semnal RGB ( cablul original are jack-urile RCA colorate in rosu, verde si albastru). Proiectorul nu se poate lega la un DVD prin iesirea acestuia Y, Pb, Pr.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări