tntgarbage Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 interesant este ca la prima alimentare ledul albastru este aprins si displayul este comandat in ON.Dupa ce i se da ON tv-ului se stinge atat ledul cat si ecranul,apare sunetul,regleaza,face standby normal.Face la fel si cu o memorie goala si cu alta scrisa de aici de pe forum.Tensiunile sunt corecte atunci cand are sunet, mai putin bineinteles cele de comanda ale displayului.orice sugestie este binevenita atata timp cat nu este legata de procesor. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 La comanda on se opreste ...invertorul? Ramine tensiunea de alimentare pe invertor si dispare doar ''on'' pe invertor? Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 problema ta este de la un condensator,care se afla pe sursa Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 problema ta este de la un condensator,care se afla pe sursaO fi;nu zic ...ba; da' ...care si de care condensator?!?! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 "Tensiunile sunt corecte atunci cand are sunet, mai putin bineinteles cele de comanda ale displayului." - pai vezi pe unde se ... ratacesc. Link spre comentariu
Vizitator cosmin180782 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 este un condensator dala normal,nu daia nepolarizati,condensator normal,am avut si eu unu cu aceasi problema,si a fost din condensator Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Eu cred ca problema e de la invertor,ori alimentarea lui ori ceva pe el defect. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Am si eu acelasi defect , ati gasit rezolvarea ?? -- maine o sa-l iau la puricat !! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Revin si cu rezolvarea >> un dual mosfet ars si schimbat cu IRF 7319 ( de fapt i-am schimbat pe amandoi ) Interesant ca la cuplare retea in standby se aprindea ecranul iar in ON se stingea !! Link spre comentariu
sebybastian Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Buna seara. Postez tot aici ca sa nu mai deschid alt topic. Acelasi TV LCD cu aceeasi sursa (am atasat 2 imagini) la care tot schimb o data la 2-3 luni C301 (220uF/25V) deoarece raman fara imagine. Sincer nu ma astept sa ma mai tina mult timp (deja are 5 ani) dar mi se pare amuzant si chiar as dori sa inteleg fenomenul. Poate s-a confruntat cineva in acesti ani cu problema respectiva sau din experienta ma poate ajuta cu un sfat. Toate tensiunile sunt conform schemei. Multumesc anticipat! PS> Am schimbat toate C-urile din sursa (electrolitice) si acelasi fenomen. Nu am ESR. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Ce conzi folosesti? de calitate sau nu? Link spre comentariu
sebybastian Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Luati de la Mivarom!? Nu stiu ce sa spun... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Cumpara un set de la Tribex , la miv au numai chinezarii ordinare !! Link spre comentariu
winstyle Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Pune un condensator cu tensiunea de 35 volți , 220 microfarazi ,sau de 470 microfarazi . Ambele variante să reziste la 105 grade . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Ce grade are condul daca este de 85g atunci aceasta este cauza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum