Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teletech 20715 sasiu 17MB24-1 cu sunet fara imagine

tntgarbage

Postări Recomandate

interesant este ca la prima alimentare ledul albastru este aprins si displayul este comandat in ON.Dupa ce i se da ON tv-ului se stinge atat ledul cat si ecranul,apare sunetul,regleaza,face standby normal.Face la fel si cu o memorie goala si cu alta scrisa de aici de pe forum.Tensiunile sunt corecte atunci cand are sunet, mai putin bineinteles cele de comanda ale displayului.orice sugestie este binevenita atata timp cat nu este legata de procesor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

3

• sebybastian

3

• BUGHIU

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

Revin si cu rezolvarea  >>  un dual mosfet ars si schimbat cu IRF 7319  ( de fapt i-am schimbat pe amandoi  )

Interesant ca la cuplare retea  in standby se aprindea ecranul  iar in ON  se stingea  !!

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Buna seara.

Postez tot aici ca sa nu mai deschid alt topic.

Acelasi TV LCD cu aceeasi sursa (am atasat 2 imagini) la care tot schimb o data la 2-3 luni C301 (220uF/25V) deoarece raman fara imagine.

Sincer nu ma astept sa ma mai tina mult timp (deja are 5 ani) dar mi se pare amuzant si chiar as dori sa inteleg fenomenul. :56

Poate s-a confruntat cineva in acesti ani cu problema respectiva sau din experienta ma poate ajuta cu un sfat.

Toate tensiunile sunt conform schemei.

Multumesc anticipat!

PS> Am schimbat toate C-urile din sursa (electrolitice) si acelasi fenomen. Nu am ESR.

post-195447-0-25582200-1476194178_thumb.jpg

post-195447-0-55912500-1476194194_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări