cearda Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Ce sursa as avea nevoie pentru acest extractor? As dori o schema daca se poate. Multumesc. http://www.tme.eu/ro/details/pensol-sl916-d2/statii-de-dezlipit/sorny-roong-industrial/# Link spre comentariu
bolek Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 O sursa de 24Vdc 50W? Sau eticheta nu se refera la asta? Sau de fapt vrei toata statia de dezlipire... Link spre comentariu
cearda Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 O sursa de 24Vdc 50W? Sau eticheta nu se refera la asta? Sau de fapt vrei toata statia de dezlipire...Am nevoie de o schema de sursa doar (ciocanul se poate cumpara si separat).Sursa pentru ciocanul respectiv. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Pai e cu senzor de temperatura sau fara?Daca e fara, un traf de 24V/3A si gata...Daca e cu senzor de temperatura, vezi subiectele cu statii de lipit, ai variante cate vrei! Link spre comentariu
cearda Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Nu merge sa-l folosesc fara senzor (alimentat la un transformator)? Ciocanu respectiv are 5 pini:2 sant rezistenta,2 senzorul si 1 cred ca este masa. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 In cazul asta, trebuie alimentat la o tensiune mai mica.Daca-l pui direct la 24V, se va supraincazli.Avand senzor, electronica se ocupa de reglarea temperaturii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum