Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

service menu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

15

• dan cod

8

• BUGHIU

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

uitati cum arata meniu service,si unde as putea umbla pentru,sa activez ambele DK si BG OPTION,GEOMETRY,G2,VIDEO,TUN/IF,HOTEL,VOLUME,MONO STAND,SUB FR,din ce optine trebuie sa umbla sa setez si bg+dk.

Link spre comentariu

revin din nou cu acest tv,lam dus la un vecin ce are cablu,si iam dat auto cautare automata,si mi lea gasit pe toate programele,dar fara sunet doar fasaituri si pocnituri,la auto cautare am normele AUTO si FRANCE,ce sai schimb,va rog ma ajuta careva.

Link spre comentariu

Se pare ca nu citesti ce scriu unii;la optiunea 1,ultimii doi biti trebuie setati in 1.Daca repari pe bani si mai vrei sa si inveti ceva ,eu ti-am mai spus asta,cumpara setul de reviste Depanatorul .In cazul de fata aveai toate setarile pentru sasiul PT 90 in revista nr.30.Succes.

Link spre comentariu

jungla am schimbato,selector la fel,dar nimic,cred cal dau deoparte,nu am cu ce sa scriu dump.este bun acesta pentru dumpuri de memori si prescri memori.

Este buna dar poti gasi si ceva mai simplu si mai bun.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări