bubusmecherul Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Am un tv orion,cu sasiul pt90,cum intru in meniu service,si cu ce tasta se salveaza modificarile de pe telecomanda,am problema de imagine,lipsa du un deget sus,ma ajuta careva. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Apesi tasta Menu,selectezi Language,tastezi in ordine 1,9,2,3. Cum e chestia cu degetul sus lipsa? Poate fi si din baleiajul vertical, sa nu ai ceva condensatori uscati pe acolo... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 revin cu acest tv,sa rezolvat cu imaginea,reglando din menu service,dar mai este o problema,cu o antena de camera ce prinde pro tv,tvr1,tvr2,se aude doar fasait,ce pot face,trebue cumva modificat ceva,omul nu are cablu tv sau alceva,decat o antena de camera,o idee. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Ce norme de sunet ai in meniu? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 auto,in meniu,iar in menu service am toate normele,bg,dk etc. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Imaginea cum este ?Pe cablu ai incercat ?In AV tot cu ... fasait ? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Pe cablu nu am incercat,pe dolce este OK.tv-ul este adus dn afara. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Nu exista norma de sunte auto.Aia e norma de culoare. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 deci,am intrat in meniu service,acolo scrie auto,bg,dk I,. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 La noi ai nevoie de BG si DK atat. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 pai si atunci de ce am fasait,adica sunet ioc pe o antena de camera ce prinde pro tv si tvr1. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 pai si atunci de ce am fasait,adica sunet ioc pe o antena de camera ce prinde pro tv si tvr1.De aia....!!Pentru ca NU sant setate,din service mode, ca active ambele DK si BG ci doar ...unul!! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 pai dom BUGHIU,cum setez,sper sa nu va supar,sper sa ma ajutati. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 dom BUGHIU,cum setez,sper sa nu va supar Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 cum activez ambele DK si BG ,va rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum