Vizitator darkflames Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Buna seara . Imi puteti spune cate bile ar trebuii sa contina o piulita pt surubul cu bile 1605 ? Am comandat un surub + piulita si mi-a sosit cu piulita montata invers . Am demontat piulita si am gasit 48 de bile . Sunt curios daca vanzatorul , ce nu a fost in stare sa-mi monteze piulita conform desenului, a introdus macar nr corect de bile in piulita . Daca conteaza, piulita este CHINA , modelul acesta : http://www.ebay.com/itm/Ballnut-For-SFU1605-C7-Anti-Backlash-Ballscrew-only-nut-not-include-screw-/370723627704?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5650d9a2b8 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 9, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 51 de bile trebuie sa aiba Link spre comentariu
Vizitator darkflames Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Multumesc pentru raspuns . Exista in Romania un furnizor de la care sa pot cumpara restul de bile ? Se potrivesc bilele de rulment ... sau ce solutie am ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 9, 2014 Administratori Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 poate gasesti pe la ceva magazine cu piese de bicicleta asta se intampla la chinezarii, rar au toate bilele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum