Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor acer aspire

Vizitator adi1

Postări Recomandate

Vizitator adi1

detin un acer aspire 3003wlm amd sempron 3000+ 1256 ddram video sis m760gx 64mb-am dat la 128mb din bios.am instalat o gramada de flashplayere dar tot merge sacadat pe youtube.am facut update la drivere dar aceeasi situatie.si cu google chrome am incercat.se poate face sau nu merita efortul?ceva idei?multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• asyx

2

• Th3_uN1Qu3

1

• Dell vostro

1

Top autori în acest subiect

Ai incercat sa dai stop la rularea videoclipului pana cand se incarca tot filmuletul? E posibil sa fie din cauza conexiunii de internet, nu din cauza placii video sau memoriei. Lasa-l sa incarce filmul in buffer si apoi dai Play. Unele site-uri precizeaza clar asta, eu asa fac cand vad un film online, dau stop si astept cateva minute sa se incarce filmul, dupa care dau play si icon_jook

Link spre comentariu

Reinstaleaza sistemul de operare si ai grija ce instalezi dupa aceea.Instaleaza doar un antivirus, doar un pachet de codecuri,etc. Nu instala o mie de aplicatii care se bat cap in cap (conflicte)

Link spre comentariu

Varianta simpla: Iti cumperi alt calculator. De preferat macar un dual core.Varianta mai complicata: Te apuci si dezinstalezi Flash Player, pe urma instalezi Flash Player 10.2 (se gaseste pe site-ul adobe). Ar trebui sa mearga bine. Sau mai poti incerca cu pluginul LinternaMagica pt Firefox. Are nevoie de VLC Player instalat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări