adircf Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 ce crossower mi-as putea lua la 3,5 mil, maxim 4,5 mil, preferabil sa nu fie behringer? a lucrat careva cu cele de la stage line? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Octombrie 6, 2006 Partajează Postat Octombrie 6, 2006 adi stageline nu stiu ce e de el dar am folosit un Bluetech si nu m-a dezamagit.... daca vrei sa il vezi uite un link http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3305 Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2006 am vazut multe produse bluetech si hmm... nu am avut o parere buna. merci oricum :yawinkle: , mai astept si alte pareri Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 5 mil si te-ai scos, e super profi Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 Maaaa George!!! Da ce faci cu pionnerul ala ? :axe: saracu :smt013 E defect? Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 nu, tocmai ce i-am schimbat capul de citire, nu e de vanzade :rock: ..... deocamdata, am si perechia Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2006 de zici unde il gasesc nou ar fii o treaba, no offence, dar personal nu cumpar chestii second Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 ai bani, iti secomand cu caldura http://www.ecler.es Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2006 daca ma incadrez in buget, de ce nu? :tonqe: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 7, 2006 Partajează Postat Octombrie 7, 2006 La banii aia nu te incadrez cu un Ecler Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2006 crede-ma ca stiu, dar ziceam si eu asa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum