Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalatie leduri

Vizitator teodor123

Postări Recomandate

Vizitator teodor123

buna ziua, am gasit pe net undeva o instalatie de 12 leduri alimentate la 2 baterii (banuiesc ca 9 v) si vreau si eu sa o fac. este o instalatie care se paote monta pe jantele la bicicleta si nu stiu cum sa fac instalatia.adik: ce fel sa fie ledurile acelea si cum sa le montez pe toate, de o schema as avea nevoie. va multumesc mult. sunt nou pe aici si nu prea stiu.am atasat si o poza cu janta si instalatia pusa pe ea, pt a va creea o idee despre ce vb.aceasta nu are 12 leduri are mai multe si ii trebuie 3 baterii, dar la aia cu 12 doar 2 baterii scria acolo.

post-82329-139829736065_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Georgefreerunner

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut si bine ai venit pe forum.Am realizat si eu asa ceva tot cu 12 leduri dar ledurile mele erau bicolore (verzi-albastre) si le alimentam de la un acumulator de 7.4v 2400 (mliamperi).Eu le-am pus un senzor care detecteaza cand e noapte si cand e ziua (noaptea cand nu mai merg cu bicicleta opresc circuitul dintr-un switch on/off).O schema ce ti-ar trebui este dc-dc step up converter si ai sa poti alimenta ledurile la un acumulator de telefon.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator teodor123

eu nu prea ma pricep deloc la electonica si din cauza asta am pus intrebarea, pt ca nu stiu ce si cate rezistente imi trebuie ca sa imi iasa: instalatia asta de 12 leduri (3 mm de 3,5 v/20mAh) alimentate de 1-2 baterii de 9v. asa am gasit pe net instalatia dar nu stiu cum este facuta legatura intre ele si rezistentele catte imi trebuiesc singura sau cate 1 pt fiecare led. Multumesc pt ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări