Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Salutare! Am cumparat o tastatura wireless Microsoft Desktop 1078Se poate in vreun fel sa-i maresc raza de actiune? Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 chiar nu a mai fost nimeni deranjat de aceasta treaba? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Pai de la ce distanta ai vrea s-o folosesti ? Ai un LCD gigant si vrei s-o comanzi la mai mult de 2-3m ?Incearca sa pui modulul wireless de la PC pe un cablu USB prelungitor si pune-l mai sus, sa fie cat mai ,,vizibil,, tastaturii. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 exista solutii....dar e prea complicate pentru o simpla tastatura!incearca sa cauti fie in comert ceva care te poate ajuta fie cum userul @validate a spus. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 @validae, nu e gigant lcd-ul, este un tv de 81cm insa pc-ul e cumva in spatele lcd-ului si receiverul tastaturii nu ajunge nici pana langa tv...@Ionut Remus, sa inteleg ca nu e asa usor... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Ai incercat cum am spus anterior, cu prelungitor USB? E o varianta ieftina si da rezultate....si in cazul modemurilor stick cu receptie slaba. Iei un cablu USB si pozitionezi adaptorul wireless in zona in care asigura o bataie maxima.De cele mai multe ori adaptorul wireless ascuns in spatele unitatii PC nu are o pozitie buna pentru raza de actiune optima. Mai exista si repetoare wireless, dar nu cred ca se justifica costul pentru atata lucru... Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 atunci prelungitor si vezi daca e ok, daca nu solutii stiu sigur ca sunt, dar sunt complexe si costisitoare incat nu se merita sa te chinui!!!!ce am citit eu, ca mi sa parut interesant a fost un chip cc2950 de la TI dar ceea ce vreau eu sa fac e mai complex si oarecum merita plus ca lucreaza cu parte audio, sau cel putin asta vreau sa fac, dare vb. doar de cip nu de proiect sau o solutie concreta! Cu siguranta sunt si altele care fac chiar ceea ce vrei dar trebuie sa cauti informatii mai multe pe net, si sunt sigur ca nu va merita doar pentru o simpla tastatura!!!eventual mai poti cauta ceva APN sau router care are oarecum o astfel de capabilitate!!!....dar poate spun si prostii Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 aveti perfecta dreptate, insa am luat tastatura wireless ca sa mai scap de fire...e ciudata camera, si daca pozitionez receptorul departe de pc, si mi-este aproape de TV, nu-mi mai este aproape pc deci nu mai am semnal cand sunt la calculator. asta pentru ca pozitia si camera sunt ciudate; e o forma de L. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum