dnyfvx Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 buna ziua va intrb si eu ceva legate de acest wireless,as dori sa receptionez wirelwss de la distante mari 5-10-30km,la distantele aste obstacole sunt de orice natura deci nu insist asupra lor ci m-ar interesa cum se comporta aparatul daca receptioneaza ceva,si apoi iau in calcul si o antena exterior de 24dbi tl-ant2424b.va multumesc Link spre comentariu
danutz49 Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Si eu ma documentez in vederea realizarii unei astfel de retele. Pentru o simulare teoretica uite aici un calculator pentru distante, http://www.tp-link.com/en/support/Calculator/#2 . In practica nu stiu cum va fi situatia. Uitate pe gooogle maps si vezi sa nu cumva sa fie vreo localitate intre cele doua puncte de acces, daca te ajuta relieful, oricum cred ca cele doua antene trebuie sa fie la peste 15m fata de sol. Citeste si http://www.dipolnet.ro/ghid_practic_pen ... _bib86.htm poate te ajuta. Daca poate sa ne spuna cineva ce gama de frecvente e indicat a se folosi 2,4 sau 5ghz, avantaje si dezavantaje. Avantajela 5ghz: - pe antene de aceleasi dimensiuni castig mai mare pe 5ghz. - ai voie sa emiti cu maxim 1watt Dezavantaj 5ghz -putine echipamente folosesc aceasta frecventa Link spre comentariu
Vizitator felica Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 salut, iti recomand sa mergi in 5 Ghz ca sunt mai putine interferente fata de 2.4 care il gasesti la tot pasul, eu unul nu iti recomand sa mergi pe tp-link, am folosit si ma-m lamurit cu ele. Pe distanta de 30 km ai nevoie de un aparat bazat(acuma depinde si ce rata de transfer vrei sa ai pe aceasta distanta). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum