Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalare poniprog

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

salut colegi,imi cer scuze daca am postat acest subiect unde nu trebuie,am si eu o problema am instalat de curand sistemul de operare la calculator windows xp si nu stiu sa instalez acel program enuntat in subiect.am incercat de mai multe ori dar nu am reusit.daca stiti de vreun tutorial sau alta metoda va rog frumos si cu stima sa ma ajutati(am gasit pe yutube mai multe tutoriale dar nu in limba romana)multumesc anticipat celor care ma pot ajuta. cu stima si respect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

2

• validae

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

http://www.lancos.com/prog.html Dai click pe Download PonyProg for Windows9x/ME/NT/2000/XP & Linux

si-l salvezi pe desktop, de exemplu.Dupa descarcarea variantei 2.07c Beta de exemplu, (care dureaza foarte putin), dezarhivezi kitul cu optiunea Extract here. Dupa dezarhivare, vor aparea mai multe fisiere printre care si Setup.Dai dublu click pe el, si bifezibI agree la prima intrebare si Yes la restul. Dupa aceea vine distractia, trebuie sa citesti Readme txt. ca nu mai am rabdare sa te invat si sa programezi cu el :rade:

Si colegul Leoncris are dreptate, daca nu ai Winrar, sau Winzip instalate, nu poti dezarhiva programul :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări