Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 salut colegi,imi cer scuze daca am postat acest subiect unde nu trebuie,am si eu o problema am instalat de curand sistemul de operare la calculator windows xp si nu stiu sa instalez acel program enuntat in subiect.am incercat de mai multe ori dar nu am reusit.daca stiti de vreun tutorial sau alta metoda va rog frumos si cu stima sa ma ajutati(am gasit pe yutube mai multe tutoriale dar nu in limba romana)multumesc anticipat celor care ma pot ajuta. cu stima si respect Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Nu ai reusit , probabil, pentru ca programul este arhivat. Asa ca intai de toate instaleaza un program de ... dezarhivare. (Winzip) http://www.coolzipextractorapp.com/gb/s ... 2641425346 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 http://www.lancos.com/prog.html Dai click pe Download PonyProg for Windows9x/ME/NT/2000/XP & Linux si-l salvezi pe desktop, de exemplu.Dupa descarcarea variantei 2.07c Beta de exemplu, (care dureaza foarte putin), dezarhivezi kitul cu optiunea Extract here. Dupa dezarhivare, vor aparea mai multe fisiere printre care si Setup.Dai dublu click pe el, si bifezibI agree la prima intrebare si Yes la restul. Dupa aceea vine distractia, trebuie sa citesti Readme txt. ca nu mai am rabdare sa te invat si sa programezi cu el Si colegul Leoncris are dreptate, daca nu ai Winrar, sau Winzip instalate, nu poti dezarhiva programul Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 stiu sa programez,l-am mai avut instalat dar nu de mine.va multumesc pentru informati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum