Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme samsung s5560

mihaitss

Postări Recomandate

Salut. Am un samsung s5560 care se inchide atunci cand fac poze, se poate rezolva cumva? Mai am si un Allview a4all care a fost udad cu apa si acum nu se mai deschide neam. Precizez ca a stat cu bateria in el timp de 1h, cand a fost udat. L-am desfacut si am uscat placa cu aer cald la o temperatura de 30 grade iar apui am pus placa in orez timp de 72 de ore, dar tot in zadar. Cu acesta se mai poate face ceva, exista vreo piesa pe care a-si putea so schimb?Stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• mihaitss

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Primul pare sa aiba camera defecta, al doilea n-a avut zile saracul...trebuia sa-i scufunzi placa in alcool pur, nu in orez, ca si malaiul avea acelasi efect - nul. Poti fi sigur ca dupa ce a luat apa, a ramas umezeala pe sub BGA-uri si umezeala lucreaza in timp- in sens rau :sparge: Da-i cu un spray de curatat gen Contact cleaner pe sub toate circuitele integrate BGA, desi s-ar putea sa fie tardiv :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări