Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sistem genius 5.1 5005 dupa schimbarea boxei bass

Vizitator Pirania

Postări Recomandate

Finalul mai mult ca sigur este TDA7294 care costa in jur de 18lei,cel putin la mine in oras.LE:intre timp am vazut ca s-a raspuns.Daca este busit integratul i-a legatura cu userul Tita,are la vanzare doua integrate TDA7294 la pretul de 10 lei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

5

• K1nderu

2

• Georgefreerunner

2

• stefan94stefan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

oare acesta sa fie?

Da.

nu cred ca te aranjeaza sa platesti inca 17 lei pe curier

Cu Posta Romana plateste 7,45 lei transportul.Si cum comanda minima e de 25 lei va rezulta un cost redus de transport pe fiecare produs comandat.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut.Sistemul are amplificare separata pe fiecare canal,pe subwoofer are tda7294 iar pe sateliti mai are cate 3 tdauri( nu mai tin minte de care) ,fiecare tda fiind stereo.1 verifica tensiunea de iesire din traf,cea care duce la placa cu hn singur tda,mi se pare ca sunt firele albastre cu negru,au sigurante termice pe iesire.2 verifica daca s-au ars condesatorii ceramici dupa alimentare.3 verifica daca ai trasee impuscate,Finalul se arde putin mai greoi,si din ce am intalnit,nu se arde daca se duce difuzorul de bass

Link spre comentariu

Acesta este etajul subului. Majoritatea se incalzesc atat de rau in zona alimentarii incat se arde cablajul sau pocneste cum a facut si la tine daca il ti "blana" sau il lovesti cu tot felul de teste Bass Boosted de pe youtube. O data cu problema alimentarii ...sigur s-a dus si 7294. Parerea mea. http://www.mygarage.ro/attachments/test ... ss-amp.jpg Traful trebuie sa aiba 2x27 Albastru-Galben-Albastru ..asta daca este ca toate sistemele 5005. http://www.mygarage.ro/attachments/test ... -specs.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări