Emil 1986 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 .................................................................... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Pai cine mai stie...dupa resturile alea....cutia neagra ai recuperat-o ? ca fata capsulei a zburat departe de epava ! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 nu am inteles ce a-ți vrut sa ziceti.am inteles ca dupa marimea pastilei poti spune daca 1 tranzistor este original sau nu Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Nu mai stie lumea de gluma domnule... Sigur ca poti sa vezi daca a fost original...doar comparand epava lui cu alta epava originala Ia unul ,,de firma,, ars, sparge-l si compara ! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Nu poti sa-ti dai seama doar dupa dimensiunea pastilei de siliciu daca tranzistorul este original sau nu. Daca ai un tranzistor original martor atunci poti sa identifici falsurile grosolane comparandu-le cu el. Oricum nu conteaza numai dimensiunea capsulei ci si tehnologia folosita pentru realizarea tranzistorului. Pe aceasta nu prea poti sa o identifici doar privind o pastila de siliciu. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Din cate am observat uneori unii tranzistori au un hfe total nepotrivit pentru tipul lor ( evident cei functionali ), asta ar putea fi un indiciu despre calitatea lor, si aici consultarea regulat a pdf-urilor poate ajuta. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Dacă Emil 1986 ar fi amabil să spună şi despre ce trz e vorba, nu doar să ne pună la încercare, am putea da mai multe amănunte, aşa după poză, aş zice că e vorba de nişte mosfeţi. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 da sunt tranzistori mosfet irfp240.si am mai vazut aici pe forum comentarii in care spuneau sa sparga 1 ca sa vada pastila din el,ca sa isi dea seama daca este original sau nu. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Şi concluzia care e? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 pai asta este,ca nu stiu.am vazut unii sparti de dj leco si nu difera de astia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum