Vizitator adi1 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 am luat un acer aspire 3003wlm pe care scrie ca ar avea wifi.am apasat butonul ca si pe cel de blut. dar nimic.stie cineva daca are sau nu incorporat?imi trebuie ceva drivere?cu everest nu apare scris nimic de vreun modul de wifi.unde sa ma uit?are doua sloturi libere ce seamana cu cele de ram.acolo ar trebui sa fie placa sau unde? Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Intra la Control Panel > Network Connection,acolo ar trebui sa iti apara adaptorul wirelles. Link spre comentariu
Vizitator adi1 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 nu apare decat externul pe usb al meu.alte sugestii? Link spre comentariu
TestPoint Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 instaleaza acest program si iti vei rezolva problema....http://www.mediafire.com/download/5v3q2 ... ional+.rar Link spre comentariu
Vizitator adi1 Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 am folosit driver genius dar fara succes.poate nu are wifi.daca mai sunt si alte idei?multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Vezi daca are placa wifi, pe spatele laptop-ului trebuie sa ai o fereastra de vizitare la fel ca la memorii dar un pic mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum