modoran Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Am un telefon foarte vechi Nokia 3120 RH-19 care este codat pe o retea necunoscuta.IMEI: 354329009737649Product Code: 0523770Pe el scrie "fabrique in allemagne"Acum stiu ca acest model se poate decoda simplu acasa cu celebrul "unlock calculator", dar nu stiu pe ce retea este codat .Poate cineva sa-si dea seama pe ce retea ar fi codat (sau macar tara) ca sa nu ma duc la service gsm cu el ? Nu prea merita sa bag bani in el ... Link spre comentariu
razvan-l Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 va salut pe toti la primul meu post !telefonul este codat pe o reta din franta Link spre comentariu
voodoo Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Am un telefon foarte vechi Nokia 3120 RH-19 care este codat pe o retea necunoscuta.Poate cineva sa-si dea seama pe ce retea ar fi codat (sau macar tara)Nu !La service ! 10 lei . Link spre comentariu
voodoo Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 va salut pe toti la primul meu post !telefonul este codat pe o reta din frantaNu ajută ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum