Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver camera web Labtec V-UAQ13 wind....7/32biti

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Cine are un asemenea driver pentru aceasta camera web Labtec V-UAQ13,dar driverul sa fie pentru wind....7/32 biti. :da Astept un raspuns de la dvs !!! Mutumesc mult !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• validae

1

• TestPoint

1

• kotzo79

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ok,am inteles nu-i nicio problema. O sa incerc si cu ce mi-ati dat dvs...dar nu se stie daca o sa se rezolve prob.... :freaza: Multumesc mult !!!

Link spre comentariu

Intra pe http://www.ma-config.com/en clic pe "start detection", iti va cere sa instalezi un mic softulet, aprox 1,5mb.

Dupa ce l-ai instalat refresh la pagina, iar "start detection"->(Iti va scana calculatorul), va trebui sa ai camera introdusa in pc, ->"My drivers", acum vei vedea toate driverele tale lipsa cu link de download in partea dreapta.

Ma-config.com este unul dintre cele mai puternice instrumente de driver finder, recomand folosirea acestui website si dupa ce ai instalat un sistem nou, acesta iti va gasi driverele lipsa foarte rapid.

Bafta multa! :freaza:

Link spre comentariu

Va multumesc mult tuturor !! Pana la urma am reusit cu driverul wind....xp/32biti....dar am facut cum mia spus domnul validae ... :da

O seara minunata va doresc tuturor !!! Doamne ajuta !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări