pinky Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Am un cuptor cu microunde defect pe care vreau sa-l repar.Model LG MH-6384BC, placa de comanda: 6870W1A358A / P1-4358Este defect selectorul de program, un comutator cu 5 pini si 8 pozitii. Nu l-am gasit de cumparat deoarece nu are niciun cod si nu am habar cum se numeste acel comutator.L-am desfacut si am constatat ca este o lamela metalica cu 5 picioruse care s-a desprins de pe ax. Am fixat-o inapoi pe axul de plastic, dar nu mai este pozitionata corect. Momentan merge, dar la vreo 3 pozitii nu se selecteaza modul corect, trebuie sa pun cumva intre pozitii ca sa selecteze corect. Va multumesc anticipat pentru orice sfat. Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Ar trebui sa mearga lipite acele picioruse, mai ales ca nu sunt componente smd. Asta ar fi prima varianta, a doua ar fi sa se inlocuiasca tot blocul de comanda cu comutatoare normale. Ar putea sa mai fie si o a treia varianta, cu butoane si relee de comanda deoarece in spate toata electronica este pe 220V.Ceva fotografii cu defectul ? Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Modulul de comanda costa vreo 40 USD. Mult prea scump.selectorul este un comutator rotativ cu 8 pozitii si are 5 pini. Iti dai seama ca nu este un simplu comutator. Selectarea programului se face prin combinarea mai multor pini intre ei, nu doar un pin comun cu un alt pin.Poze nu mai am cum sa fac deoarece este in functiune la proprietar.Intrebarea era adresata celor care au mai reparat asaceva si stiu despre ce comutator este vorba. Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Eu am gasit doar variante cu 9 pozitii si nu cu 8. Ma gandeam ca pana la urma decat sa nu mearga deloc mai bine clientul da 20 lei si isi pune 2-3 intrerupatoare sa poata incalzi la cuptor. Nu cred ca il foloseste in toate pozitiile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum