Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

akai sw-t210

misu ploiesteanu

Postări Recomandate

AKAI SW T210 80w 8ohmi spl 91db/w/m bass de 25cm(asa scrie pe ele dar corect ar fi 20cm-25 este distanta intre suruburi) medii 10cm inalte 5cm toate au membrana de hirtie iar basul are suspensie de pinza cu latex. incintele sunt inchise pe ele scrie ca au 80w si 8ohmi si spl 91,5db/w/m .sunt foarte vechi de cind eram adolescent :cry: nu am avut curiozitatea de a le desface si de curind am avut probleme cu bobina unui difuzor e bass si surpriza; nu tu umplutura fonoabsorbanta nu tu filtre. era doar un condensator si o rezistenta bobinata in spatele placii de borne.merg bine dar in ultima perioada am avut ocazia sa fac o comparatie si suna saturat in zona de medii si sub medii...sa le confectionez niste filtre sau le inrautatesc caracteristicile?ce scheme imi recomandati?multumescp.s. am recurs la posibilitatea asta cind mi-am dat seama ca nu este asa simplu sa obtii caracteristici bune. vezi tentativa de a folosi difuzoarele izophon s203 de care am facut vorbire in alt subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu ploiesteanu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări