Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparare placa retea usb wireless AWUS036H

Vizitator thebluefalcon

Postări Recomandate

Vizitator thebluefalcon

Am o interfata wireless usb AWUS036H si mi s-a desprins conectorul usb de pe placa, posibil sa se fi deranjat si traseele de pe placa din zona conectorului micro usb. Cam cum as putea s-o repar? N-am mai lucrat niciodata cu SMD, asa ca orice sfat e binevenit. Presupun ca o sa-mi trebuiasca un letcon ceva mai mic, o lupa... ?! chiar nu stiu ce presupune o reparatie de genul asta asa ca orice sfat e binevenit.Sau alternativ, daca se ocupa cineva cu reparatii de genul asta, ma gandesc ca e o varianta mai buna, ca nu risc sa o stric asa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius84

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acesta este modelul? Nu este foarte greu de reparat, nu tine chiar de smd zona mufei micro usb, cu un letcon cu varf mai subtire se face treaba... Trebuie totusi ancorata mai bine mufa cu cositor daca s-a smuls si ceva mai multa atentie in manevrare. In cel mai rau caz se poate taia cablul si lipi firele direct pe pcb, dar neaparat de gasit o solutie mecanica sa nu se smulga firele apoi... Succes!

post-32876-139829735741_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator thebluefalcon

Da, asta este placa, mersi de sfaturi. Ce ma ingrijoreaza e ca nu se alimenteaza daca tin cu mana conectorul microusb acolo unde era locul lui, deci mi-e ca si dupa ce o lipesc tot nu va merge. Probabil ca s-a stricat un traseu... mai incerc cand ajung acasa ca acum sunt la munca.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări