Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator hi-fi

Vizitator spanu

Postări Recomandate

Vizitator spanu

As dori sa imi achizitionez un amplificator sh pana in 1000lei,si as dori sa imi recomandati catre ce marca si ce model sa ma orientez, tin sa mentionez ca am sa il folosesc in camera de 20m2, pentru a asculta muzica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Administratori

hi-end cu 1000 lei ? Imi pare rau sa iti spun dar asa ceva nu exista nici nou si nici second hand.Cu banii astia te poti orienta spre ceva hi-fi gen Denon sau Nad daca gsesti sh. Depinde si de muzica ce o asculti.

Link spre comentariu
Vizitator spanu

As dori sa imi achizitionez un amplificator sh pana in 1000lei,si as dori sa imi recomandati catre ce marca si ce model sa ma orientez, tin sa mentionez ca am sa il folosesc in camera de 20m2, pentru a asculta muzica.

In urma postari domnului Vasile am inteles ideea am schimbat si titlul, atunci astept niste recomandari pentru un amplificator HI-FI,
Link spre comentariu
Vizitator spanu

As dori mai multe sugestii, pentru ca stiu sunt aici multi useri cu experienta si care au audiat mai multe marci si doream parerea lor, stiu ca parerile sunt impartite, voiam sa am de unde alege sa pot face comparatie(sa merg sa le audiez daca am posibilitatea ). Chiar daca trebuie sa cresc putin bugetul. Multumesc anticipat pentru sprijin

Link spre comentariu

Amplificatorul este cea mai putin importanta componenta din lant.Nu spun ca este lipsit de importanta.Conteaza mai mult ce ai inainte de amplificator si dupa.Poate ca titlul postului tau este prea ambitios cu resurse reduse.Ai putea arunca o momeala prin prezentarea incintelor pe care va urma sa evolueze amplificatorul.Toate cele bune si spor,Mircea.

Link spre comentariu

Dintre cele scumpe SH : (nu stiu sa le gasesti in banii care ai spus tu , chiar second costa mult)- Accuphase E203- Accuphase E202- McIntosh oricare gasesti sh (!!!)dintre cele ieftine sh (se mai gasesc in limita de bani pe care ai mentionat-o tu) :- JVC JSA 71 cat si seriile cap de serie din 1980 si 1990- Pioneer seriile SA 7500 , SA9100 , 300 - Luxman oricare gasesti in romania- Sony V-Fet TAF7 , sau macar seriile TA-N 7 etc ....-----------------------------------------------------------------------------------------Sau poti sa-ti faci un amplif daca te pricepi.Iti recomand un gainclone ca prim amplif si apoi cu tranzistoare : unul simetric si apoi un Quad.-------------------------------------------------------------------------------------------Cum a afirmat si un coleg mai sus : mai conteaza si sursa de semnal , inregistrarea , boxele, camera , pozitionarea .etc.etc.etc.

Link spre comentariu

@spanuAm eu un Onkyo a-8670 care arata de nota 9,9, si functioneaza de 10 !! , daca esti interesat de el il vand cu 600 lei FIX.Suna ferm mai bine ca orce cap de serie de la Sony, denon, Pioneer din aceasi perioada 88-94.Onkyo a-8690 nu se merita achizitionat dupa parerea mea, este identic ca 8670 doar ca are intrare digitala. De curiozitate am si un a-8690 suna absolut identic ca a-8670 iti pot face o comparatie daca vei ridica personal a-8670.

Link spre comentariu
Vizitator spanu

Sursa de sunet este o placa de sunet M audio 2496, iar boxele sunt diy floorstand cu 2 difuzoare de 8" pe boxa.Oare dintre un Denon PMA 700 ae si un Rotel RA971mk11 ce ma ati sfatui sa aleg ? asta is optiunile care le am acum.

Link spre comentariu

Ca schemă a amplifului final categoric Rotel, mai puţin faptul că are preuri separate de volum şi tonuri, iar ca putere Denon, în plus are tonurile în bucla de amplificare, dar cu amendamentul că are unele piese prohibite în caz de defectare (TC9152 de exemplu).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări