Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta canon

Vizitator oleniuc andrei

Postări Recomandate

Vizitator oleniuc andrei

salut! am o imprimanta canon mg 5550..recent am incarcat cartusele si imi indica nivelul lor minim si semnalizeaza acel led( problema este de la chip )...acele chipuri se pot schimba si daca "da" unde se pot gasi? help mee (p.s.imprimanta este noua)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lavynyu

1

• TestPoint

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salut! am o imprimanta canon mg 5550..recent am incarcat cartusele si imi indica nivelul lor minim si semnalizeaza acel led( problema este de la chip )...acele chipuri se pot schimba si daca "da" unde se pot gasi? help mee (p.s.imprimanta este noua)

Nu prea cred ca se poate schimba cipurile sau poate nu se renteaza , eu zic sa incerci resetarea imprimantei daca nu ai incercat pana acuma sau alte cartuse ! Nu ai specificat daca pana acuma ai folosit doar cartuse originale neincarcate ! Treaba cu imprimantele si multifunctionalele este ca unele se pot hecui altele nu !
Link spre comentariu
Vizitator oleniuc andrei

salut! am curatat capul cartuselor si am facut resetarea imprimantei,dar fara randament.si da,am folosit numai cartuse originale neincarcate (p.s. pentru prima data le-am reincarcat)..daca ma poti ajuta?:d

Link spre comentariu

Si eu am patit asa cu imprimanta mea cannon MG5350 si dupa schimbarea cartuselor imi arata acel semn de avertizare...solutia cu care am rezolvat-o a fost ca am scos toate cele 5 cartuse si le-am introdus din nou in portul lor,iar acel semn a disparut,probabil nu le bagasem cum trebuie in locasul lor.Incearca asa,poate sa fie aceeasi problema si la tine....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări