Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop fujitsu siemens amilo LA1703 nu pot pune win7

wiley_boss88

Postări Recomandate

Laptop functioneaza perfect procesor AMD Sempron 3500+ 1800Mhz ,Memorie ram 2GB, Video 64MB sau 128MB depinde cum ii dai din biosAm pe el win xp si am incerat sa pun win7 dar la instalare nu trece mai departe de 1% nu imi da nici o eroare doar ca ramane si gandeste asa....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wiley_boss88

5

• sorinpavel

3

• stefan94stefan

2

• TestPoint

1

Top autori în acest subiect

Daca nu iti da nici o eroare,problema este din windows-ul pe care doresti sa il instalezi,posibil sa nu se fi bootat bine si atunci se blocheaza cand ii lipsesc fisiere din el.De pe ce instalezi windowsul?De pe stick,dvd?

Link spre comentariu

Dupa dvd il instalez si cd este nou tipla ca lam mai pus si pe alte pc-uri sau laptop-uri, Am incercat si cu alte modele de win7 si aceeasi problema persita intre 1% maxim 5% si mai departe nu trece...

Link spre comentariu

Poate fi problema din laptop eu am instalat pe Fujitsu Amilo V5535 care e mai slab ca al tau , procesor Intel 1.8 single core ,si 2gb ram ,hdd 80 windows 7 si sa instalat foarte repede si de pe dvd si de pe stick !

Link spre comentariu

Poate fi problema din laptop eu am instalat pe Fujitsu Amilo V5535 care e mai slab ca al tau , procesor Intel 1.8 single core ,si 2gb ram ,hdd 80 windows 7 si sa instalat foarte repede si de pe dvd si de pe stick !

Nu vrea de nici o culoare sa pot pune win7 pe el ce nu am incercat sa pun dp stick,am pus din nou xp pe el si merge destul de bine.La formatat hardu si cu win 7..
Link spre comentariu

Acelasi laptop am si eu.I-am facut update de bios de pe site-ul fujitsu si a mers sa instalez win7 dar nu am reusit sa gasesc driver pentru sunet asa ca am lasat tot xp. Incercati, Succes

Link spre comentariu

Acelasi laptop am si eu.I-am facut update de bios de pe site-ul fujitsu si a mers sa instalez win7 dar nu am reusit sa gasesc driver pentru sunet asa ca am lasat tot xp. Incercati, Succes

Dar inainte de update bios merge pus pe el win 7 sau dupa updateLast xp il foloseam acum 4 ani cam toate versiunile le-am folosit am sa incerc cu windows DELUXE
Link spre comentariu

Dar inainte de update bios merge pus pe el win 7 sau dupa updateLast xp il foloseam acum 4 ani cam toate versiunile le-am folosit am sa incerc cu windows DELUXE
Nu mergea, l-am lasat o noapte si tot la 1 la suta era.Dupa upgrade bios a mers dar astepti 10-15 min sa treaca de 1 la suta.Succes
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am primit si eu un laptop Fujitsu Amilo La 1703,de la cineva,am pus pe el win 7,toate driverele merg de la viata,chiar si sunetul se instaleaza,dar nu se aude in difuzorul acela singur-amărît deloc,numai scos semnalul din mufa de la casti.Tin sa zic,cindva am mai avut un laptop de asta la reparat,dar tot nu l-am putut repara,am tras un fir de la casti,la difuzor.Si atunci,si acum,am pus dl din nou,dar nimic,tot nu merge.Cineva mi-a spus,sa schimb mufa de casti,ca acela are un contact digital,care cupleza-decupleaza,am schimbat,dar tot nu se aude difuzorul lui.Are cineva o parere,sa fie ceva internal?Multumiri.Am o greseala,toate driverele merg,de la vista...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări