Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

variator de turatie AC sau DC?

Vizitator kosta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iop95

5

• 89-CEC

4

• rasputin

3

• cristian1961

2

Top autori în acest subiect

Colegu Kosta, înainte de toate eu vă zic bine aţi venit pe forum.Apoi vă zic că aţi fost neinspirat deschizînd subiectul dvs în această secţiune a forumului. Cred că ar fi fost mai nimerit în secţiunea "Casa mea", sau şi mai bine la "Secţiunea începătorilor". Rugaţi un moderator să vă mute subiectul.Strict la problema dvs; zic că aveţi nevoie de unul pentru curent alternativ (AC), şi mai zic că pentru alegerea lui este important a se şti şi puterea motorului şi faptul că reţeaua unde se alimentează motorul este monofazată sau trifazată. Pentru toate astea mai bine vorbim într-o altă secţiune a forumului, aici discuţia poate derapa, foarte uşor, pe o direcţie greu de intuit.

Link spre comentariu

aha si daca este monofazat DC?

Nu exista curent continu monofazat . exista doar curent continu . asa la modul simplist .Definiti mai cu grija problema .O problema bine pusa primeste mai repede si mai bine un raspuns la obiect. Stima.
Link spre comentariu

motorul meu este trifazat de 2,2 kw si alimentarea tot trifazata dar numai ca este in 4 fire fiind o cladire mai veche.

La o retea trifazica ai nevoie de cel putin 4 fire dintre care 3 sunt fazele, de unde si denumirea de tri(3)fazic iar al patrulea este nul.
Link spre comentariu
Vizitator kosta

descriere produsKBAC-29 Digital Drive 1PH Input (GRAY)Catalog Number: 10001 Model Number: KBAC-29 Description: 3HP,VFD,NEMA 4X,IP-65 Input: 230VAC,1PH Output: 9.0 Amps,230VAC,3PH nu stiu sigur dar dupa cum scrie mai sus alimentarea se face monofazat si iesirea e trifazica?

Link spre comentariu

al patrulea fir poate fi nulul retelei sau inpamintarea . o retea serioasa trifazica are 5 fire, 3 faze, nulul de lucru si inpamintarea . e bine sa stiti ce fire aveti acolo, altfel se poate lasa cu fum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări