Vizitator straker812 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Salut am de proiectat un joc de lumini conform umratoarei cerinte:Sa se proiecteze cu ajutorul unui GAL (16v8) un joc de lumini cu 8 leduri capabil sa realizeze efectul de umplere/golire (pentru 4 leduri efectul este urmatorul 0, 1, 3, 7, 15, 14, 12, 8, 0).Trebuie sa folosesc programul ispLEVER. Problema este ca nu am invatat niciodata sa utilizez acest program.Jocul de lumini arata ca in video-ul de mai jos doar ca dupa ce se aprind toate pe rand trebuie sa se si stanga pe rand. Daca are cineva idee cu o linie de cod ceva sau macar cum pot aborda problema as fi recunoscator. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Care video?Eu nu vad nimc. Link spre comentariu
Vizitator straker812 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 am omis Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Tutoriale de ispLEVER sunt pe Internet la liber. Acel joc de lumini implica urmatoarele:1. ON-OFF iesiri2. Temporizatoare3. PWM (ca sa creezi efectul de aprindere-stingere al LED-ului)4. Citire intrari.Logica pentru aprindere:1. Citesti intrare buton2. Aprinzi LED #13. Temporizare (ON-delay) de cate ms sau s vrei tu4. Activare PWM - variere factor umplere de la 0 la 100%5. Repeti 3 si 4 pana toate LED-urile se aprind.Daca vrei stingere, atunci inversezi operatiunile (PWM factor de umplere de la 100 la 0%), etc.Interesant ce se invata la scoala zilele astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum