Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 buna ziua!as dori sa cumpar o perehe de boxe pioneer s-h520v-w si nu am gasit prea multe lucruri pe google despre ele si as vrea ceva pareri despre aceste boxe,daca le are careva si daca se merita sa dau banii pe ele.va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Cosmin2000 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Niște petarde... Nu m-aș uita la acestea niciodată (da, dacă ar fi unica pereche de boxe din lumea aceasta)! Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Vulpea cand nu ajunge la struguri...Pioneer nu a fabricat niciodata ceva care sa fie indoielnic calitativ!Dar pretul este un pic marisor, exista si alte optiuni in acei bani (de ex. Magnat).Cumparati-le de undeva unde le puteti asculta.Acele Pioneer sunt neutre, corecte la detalii, nu sunt pentru "bubuiala" la petreceri, ci pentru ascultat muzica la volum decent intr-o camera suficient de spatioasa. Link spre comentariu
Vizitator Cosmin2000 Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Dacă astea sunt pentru ascultat muzică, atunci eu mă las de pasiunea mea cea mai dragă. Și sigur, Spitfire nu pot ajunge la boxele astea pentru că au fost și sunt prea scumpe și super calitative, dar îți spun doar opinia mea, cu toate că mă repet: niște petarde! Link spre comentariu
Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 le-am ascultat pe un amplificator cam slab pe care il detin(pioneer a-333)nu sunt petarde deloc,au un sunet clar detaliat dar la volum mai mare,au bas destul pentru o incapere de 20 metri patrati si inaltele se aud bine bine.am uitat sa precizez ca nu le cumpar din magazin,le i-au de la un prieten,de bani inca nu am discutat ca nu m-am hotarat.daca le are careva sau le-a ascultat va rog sa scrieti sa imi fac o parere,va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Precizeaza suma, si starea lor... si continuam discutia dupa. Link spre comentariu
Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 1000 lei sunt impecabile,cumparate anul trecut in mai,are tot la ele cutie,factura,garantie. Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 1000 lei sunt impecabile,cumparate anul trecut in mai,are tot la ele cutie,factura,garantie.Un pic peste 200 euro! Este o ocazie buna, mai ales daca iti plac asa cum suna. In definitiv le iei pentru tine. Daca nu vrei sa faci discoteca in casa, sau, asa cum vad scris pe forum:"dau in ele cu 1.000W!" cred ca faci o afacere buna daca sunt in starea descrisa de tine. E de preferat sa iei un lucru pe care-l cunosti, decat unul despre care nu stii nimic.E de preferat sa iti placa tie si nu unuia care are alte gusturi, alte preferinte sau vrea sa foloseasca un obiect la alt scop decat acela pentru care sunt facute!Succes! Link spre comentariu
Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 salut!le-am luat,nu sunt petarde deloc sunt boxe cu rafinament,pentru o camera de 20 metri pătraţi îşi fac treaba foarte bine,mediile şi înaltele sunt de calitate se aud superb la bas excelează dar le ajut putin cu un subwoofer pioneer sw-90s,sună bine orice fel de muzică mai putin manele(care le urăsc)per asamblu sunt mulţumit de ele,nu ma aşteptăm să sune aşa de bine pe amplificatorul meu un pioneer a-333 pe care am de gând să îl schimb cu ceva mai puternic.as dori un sfat şi pentru amplificator,ce mi-ati recomanda?cu ce credeţi că ar face o echipa buna? la bugetul pentru amplificator nu m-am gândit inca,vreau să vând deocamdată ce am(pioneer a-333,egalizator grafic pioneer gr-551,cd player pioneer pd-207 şi tuner pioneer f-447)sau să le dau la schimb pe un amplificator mai bun. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Eu n-as vinde acele scule Pioneer, in special CD-playerul si tunerul, care sunt foarte bune, decat poate daca le inlocuiti cu un media center de varf+un amplificator high-end, dar banii pe care-i veti lua pe ce aveti n-or sa va ajunga nici de...Mai bine pastrati ce aveti, si adaugati un amplificator ieftin pe tuburi, construit home-made(pe care-l cumparati de la cineva care mestereste asa ceva, daca in regie proprie nu-l puteti produce)SE sau mai degraba PP-daca doriti unul mai puternic, SPL-ul acelor boxe e suficient de mare ca sa fie conduse de asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 păi nu ştiu...eu ma gândeam că poate pot lua 700 lei pe toata linia,să mai pun şi eu ceva şi să caut un pioneer din seria 7,un onkyo integra sau Yamaha ceva mai bun. Link spre comentariu
Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 salut!am nevoie de ceva sfaturi si pareri despre un amplificator pioneer a-656,este ok?cam ce putere are?si daca se pupa cu boxele mele(pioneer s-h520v-w).stiu ca trebuie probat pe boxe ca sa imi fac o parere despre el dar nu am cum ca vreau sa il cumpar din alt oras.as fi bucuros sa primesc cat mai multe sfaturi si pareri despre acest amplificator.va multumesc pentru rabdarea acordata.o zi buna. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Gaesti Aici detalii despre el, inclusiv puterea. Ca, calitatea pieselor si constructie este un amplificator de nota 10 in bani ceruti. Din punct de vedere al sunetului in bani in care se vinde acel pioneer se gasesc amplificatoare care suna mult mai bine, cel mai rapid si bun exemplu este modelele AX de la yamaha. Totusi daca vrei pioneer, cauta macar modelu a-676. Link spre comentariu
Vizitator mariusstoian Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 nu prea pot alege altceva ca este un posibil schimb,totusi cred ca este mult peste pioneer a-333 de care sunt multumit numai ca a venit timpul sa mai fac ceva schimbari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum