kiras Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Va salut! O intrebare scurta am si eu: ce amplificator imi recomandati pentru boxele E.I? Putere 90VA max- 4ohm, tin sa precizez ca totul este original, fara interventii. Multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Foarte puţine amplifuri de pe piaţă sînt capabile de sarcini de 4 Ohmi. Amplifurile vechi europene (nu cele făcute în Orient ptr Europa), inclusiv cele româneşti, duceau fără probleme 4 Ohmi. Link spre comentariu
kiras Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Am gasit pe un site de vanzari amplificatorul Electr. Indust. A350 2x35W 4ohm. Ce credeti, ar fi bun pt. aceste boxe? Sau e nevoie de ceva mai puternic? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Cum arată boxele? Ce difuri conţin?Ampliful rezistă, doar să nu fi fost ciobănit şi să i se facă o revizie, unele piese de atunci nu mai au aceeaşi parametri. Link spre comentariu
kiras Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Diful de bas are 25cm, 90VA max, 4ohm. Mediile si inaltele nu le-am desfacut. Am gasit si un AS2050, ar fi mai bun? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Nu ştiu să fi fost difuri de 90VA/25cm, să nu fie de 20 sau 40VA.E bună şi AS2050, cu aceleaşi observaţii. Link spre comentariu
kiras Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Asa scrie pe ambele difuzoare, e scrisul acela vechi gen stampila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum